Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Οργή για τη μη λειτουργία των φαναριών μπροστά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

fanariaΓια εύλογο χρονικό διάστημα δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες σε 5-6 κόμβους της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων και σε άλλα σημεία, γεγονός που ελλοχεύει κινδύνους και προκαλεί τη δυσαρέσκεια των οδηγών.
Μεταξύ των κόμβων  που δεν λειτουργούν τα φανάρια είναι αυτοί που βρίσκονται μπροστά στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου (25 ημέρες) και του Νοσοκομείου Αγρινίου (15 ημέρες) .
Ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αιτωλοακαρνανίας Π.Παπαδόπουλος επανήλθε στο ζήτημα λέγοντας σε ανακοίνωση του πως «προφανώς δεν υπάρχουν λέξεις ή χαρακτηρισμοί που μπορούν να προσδιορίσουν την αναισθησία των υπευθύνων». Κάνει μάλιστα την εκτίμηση πως αυτό συμβαίνει «εξαιτίας πιθανότατα του γεγονότος ότι η Αντιπεριφέρεια Αιτωλ/νίας έχει απλήρωτο τον εργολάβο που τα συντηρεί» και καταλήγει: «Εύλογο το ερώτημα : πόσο τιμή έχει η “αναισθησία σας” για να μην υπάρχει κίνδυνος να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές»;
Πέραν των αναφορών του κ.Παπαδόπουλου το ζήτημα είναι σοβαρό και έχει αναδειχθεί κατά κόρον με δημοσιεύματα. Φέρεται η αποκατάσταση της λειτουργίας των σηματοδοτών να προγραμματίζεται τις επόμενες ημέρες όταν θα προχωρήσει η εργολαβία για την οποία εκκρεμεί ο προσυμβατικός έλεγχος στο ελεγκτικό συνέδριο.
Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες (ή αγκυλώσεις κατ΄ άλλους) πάντως δεν μπορεί να είναι το άλλοθι για τη διαιώνιση τέτοιων προβλημάτων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. κοκορικος

    η μοναδικη λυση για να προχωρήσει και να επιβιωσει η Μπανανια μας (ΕΛΛΑΣ) ειναι να γινουμε ομοσπονδιακο κρατος με καντονια. με δικους της νομους και προυπολογισμους και οχι να περιμενεις απο το καθε κρατος των Αθηνων απο την καθε Πατρα για τα αυτονοητα.

  2. ανωνιμος

    Τροχαία υπάρχει στον κόμβο καρμανιόλα του νοσοκομείου Αγρινίου να διευκολύνει την κίνηση λόγο της έλλειψης των φαναριών που τα έχουν γράψει κανονικά όμως όλοι στα παπά@@@τους; Τι πρέπει να θρηνήσουμε άτομα!!!! και μετά να κάνουμε πως κλαίμε; Υπάρχει κανένας Ανεύθυνος των 2500,00 ευρώ που ακούει; Μπα…. στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.