Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Oργή στον ΑΟ Αγρινίου για τις φήμες πέρι πώλησης του ΑΦΜ

Eξοργισμένοι είναι παράγοντες του ΑΟ Αγρινίου με δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο «πρόεδρος θέλει να πουλήσει το ΑΦΜ και να αλλάξει την έδρα».
Σε ανάρτηση του ο Περικλής Γερμανός σημειώνει πως «αυτός που έστειλε αυτή τη πληροφορία για να δημιουργήσει κλίμα σε ολη την Ελλάδα όχι μόνο δεν αγαπάει την ομάδα αλλά έχει και φαντασία
Πραγματικά λυπάμαι να βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις για ένα σύλλογο που τα τελευταία 10 χρόνια αγωνίζεται αξιοπρεπώς σε εθνικές κατηγορίες»

Το δημοσίευμα

Αγρίνιο: Ο πρόεδρος θέλει να πουλήσει το ΑΦΜ και να αλλάξει την έδρα, φέρνοντας άπαντες προ τετελεσμένων!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog.gr ο πρόεδρος του Αγρινίου, κ. Ροκοπάνος έχει δρομολογήσει την πώληση του Α.Φ.Μ της ομάδας σε υποψήφιο επενδυτή, φέρνοντας άπαντες στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας προ τετελεσμένων.

Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19, όπως είχαμε πει, στον Ελληνικό Αθλητισμό και το Ελληνικό μπάσκετ θα φανούν μακροπρόθεσμα.
Μία από τις ομάδες της Ελληνικής Α2 που δεν την… βγάζει καθόλου εύκολα, είναι το Αγρίνιο, το οποίο χρωστά αρκετά χρήματα με τον Kevin Franceschi να το τονίζει σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog.gr ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Ροκοπάνος, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες πρώην παραγόντων, επιχειρηματιών και βετεράνων αθλητών του Α.Ο. Αγρινίου, έχει αποφασίσει να πουλήσει το Α.Φ.Μ σε επενδυτή που ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα αλλάζοντας φυσικά την έδρα της.

Μάλιστα οι άνθρωποι της πόλης προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, υποσχόμενοι πως θα βοηθήσουν περισσότερο από αυτό που τους αναλογεί στην αποπλήρωση των χρεών, όμως ο κ.Ροκοπάνος είναι ανένδοτος.

Basketblog.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.