Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Πανελλήνιες 2021- Νεοελληνική Γλώσσα: Τα θέματα στην Έκθεση

Πανελλήνιες 2021- Νεοελληνική Γλώσσα: Τα θέματα στην Έκθεση

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί από το υπουργείο Παιδείας έγιναν γνωστά αναλυτικά τα θέματα που έπεσαν στους φετινούς υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2021.«Ο κόσμος, οι προσδοκίες και οι φόβοι των νέων μετά την πανδημία» το θέμα της Έκθεσης – Με Γκάτσο η Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία   – «Βατό» το θέμα της Έκθεσης, ίσως δυσκολέψει τους μαθητές το ποίημα του Γκάτσου

Πρεμιέρα με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, σήμερα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2021, στα Γενικά Λύκεια. Συνολικά περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 77.415 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Το θέμα που κλήθηκαν να αναπτύξουν στην έκθεση (άσκηση Δ1) είναι σχετικό με την ενότητα «Εφόδια και τις Δεξιότητες», ενώ το κομμάτι της λογοτεχνίας είχε να κάνει με ποίημα του Νίκου Γκάτσου.

Τα θέματα δόθηκαν λίγο μετά τις 9 χωρίς προβλήματα στα σχολεία της χώρας με το νέο σύστημα αναμετάδοσης Sam και όπως διαβεβαιώνει το υπουργείο Παιδείας δεν υπήρξαν προβλήματα στα εξεταστικά κέντρα και οι υποψήφιοι τήρησαν όλα τα υγειονομικά μέτρα. Επίσης, όπως λέει το υπουργείο Παιδείας δεν ζητήθηκαν διευκρινίσεις.

Δείτε τα θέματα στην ιστοσελίδα του υπουργείου εδώ.


protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.