Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Marathon ορεινής ποδηλασίας στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας

Και για τους 8ους open Road & Mountain αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Όλα είναι έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon ορεινής ποδηλασίας elite & master που θα διεξαχθεί στην πανέμορφη Άνω Χώρα της ορεινής Ναυπακτίας στις 25 -26 Αυγούστου μαζί με τους 8ους open ποδηλατικούς αγώνες Road και Mountain.

Διοργανωτές είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» που προσκαλούν τους φίλους της ποδηλασίας, στους κορυφαίους αγώνες της ορεινής ποδηλασίας στη χώρα μας.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα υλοποιηθούν στην Άνω Χώρα στις 26 Αυγούστου, με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στη χώρα μας στις κατηγορίες eliteανδρών – γυναικών και στους masters, με το πρωτάθλημα mastersπου θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Παράλληλα οι φανατικοί φίλοι της ποδηλασίας αναμένεται να δώσουν και φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, εντυπωσιακό παρών, στους καθιερωμένους ποδηλατικούς αγώνες Open Road και Mountainπου θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 25&26Αυγούστου, παίρνοντας όσοι συμμετάσχουν στους openαγώνες mtbστις 26/08 στις 10:00 , παράλληλη εκκίνηση και τρέχοντας στην ίδια διαδρομή με τους πρωταθλητές και κορυφαίους αθλητές marathoneliteκαιmaster.

Χορηγοί είναι: Arla proteinmilk, η Νέα Οδός, ο χαλβάς Όλυμπος, το νερό Κορπή, το βούτυρο Lurpak, ταsupermarketς Σκλαβενίτης, η Advance rent car Δυτικής Ελλάδας, η DEPEND sports, τα δημητριακά της Nestle clusters &fitness ,η Ideal Χρήστος Παπαδόπουλος και η SHIMANO.
Συνεργαζόμενοι: Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, Δασαρχείο, Τροχαία& ΠυροσβεστικήΝαυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, η ομάδα mtbXepertστη σήμανση των χωμάτινωνδιαδρομών, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Μια ξεχωριστεί εμπειρία ιδιαίτερα για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, μια και θα τρέξουν στην ίδια διαδρομή με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.