Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Παπαναστασίου: η κ. Σταρακά δεν ξέρει τη διαδικασία ή δεν θέλει να προχωρήσει η ανάπλαση του Πάρκου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας στην ανακοίνωση της κ. Σταρακά (εδώ) για τα Πάρκο ανέφερε σχετικά:

 «Είναι κρίμα που, η θητεία της κ Σταρακά  στην Περιφέρεια, δεν της δίδαξε την ακρίβεια στο λόγο έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τη διακριτή διαφορά ανάμεσα στις έννοιες κάνω αποδεκτό και εγκρίνω.

Στην ομιλία μου στην Αθήνα ήμουν πολύ προσεκτικός, όπως πολύ προσεκτικός  είμαι σε ότι αφορά στην εξέλιξη της πορείας της μελέτης του πάρκου.

Ήμουν πολύ σαφής  στη διατύπωση λέγοντας ότι η μελέτη έγινε αποδεκτή από το Δασαρχείο και οδεύει για τη τελική έγκριση από την  Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Εκτός αν, η κ. Σταρακά, δεν ξέρει τη διαδικασία ή δεν θέλει να προχωρήσει η ανάπλαση του Πάρκου.

Για την ανάπλαση του Δημοτικού Πάρκου εργαστήκαμε  με επιμονή  προκειμένου να ξεπεράσουμε όλο το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί από προηγούμενες αστοχίες  και το οποίο συντηρούνταν παρασκηνιακά  και κακόβουλα.

Είναι πλέον πρόδηλο ποιος επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα αμφιβολίας στους πολίτες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Νομίζω ότι, με τη σημερινή ανακοίνωση, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υποτιμά τη μνήμη και τη νοημοσύνη της κοινωνίας.

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ότι ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος της κ. Σταρακά.

Πίστευα και πιστεύω ότι  η ανάπλαση του πάρκου πρέπει να ενώνει όλους τους Αγρινιώτες  και γι αυτό εργάζομαι ».

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ .ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ?Η Κ ΣΤΑΡΑΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ?

  2. Ανώνυμος

    μην ακους τιποτα μεσσα σε πεντε χρονια και πολλα εκανες και τα οποια μας τα παραθεσες σε αρθρο σου.τι να πουν οι αλλοι τωρα? ψαχνουν να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι. το παρκο τους εφταιξε στο συνδυασμο της κ.σταρακα?αυτοι τι καναν?οι δρόμοι σκοτωστρες ο δρομος στην αγια ελεουσα τρομαξε να γινει και γενικα ο νομος μας αφαντος απο εργα τα εδινε απο την αλλη μερια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.