Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Ο Γ. Παπαναστασίου έχει τη στήριξη του κόμματος “Δανειοληπτών”

Τη στήριξη του κόμματος “Δανειοληπτών – Ταυτότητα Κεντρώων” θα έχει στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.

Το κόμμα δανειοληπτών αρχικά είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Καζαντζή για τον δήμο Αγρινίου, την  απέσυρε λίγες ημέρες αργότερα για να επανέλθει σήμερα με τη στήριξη Παπαναστασίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος:

Η επίσημη στήριξη του κόμματος “Δανειοληπτών” για τον δήμο Αγρινίου υπερίσχυσε με πρόταση του Αιτωλοακαρνάνα υποψηφίου ευρωβουλευτή μας, Νίκου Ζέρβα.

Ο κύριος Παπαναστασίου είναι σοβαρός, μετρημένος και αποτελεσματικός και θα μας βοηθήσει να διαγράψουμε τα χρέη των Αγρινιωτών δανειοληπτών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΕΛΕΟΣ !!!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ !!!!!! ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑ ΣΟΥ……………..CHRISTOS

 2. Ανώνυμος

  Τι ακουμε….ωραιο γελασα….ο γιωργος θα τους βοηθησει να σβησουν τα δανεια…ωραια οκ παιδια να στε καλα…

 3. ΝΙΚΟΣ

  …….όντως σοβαρή περίπτωση. χε….χε…..χε……

 4. Αρτέμης STIHL ο μπουκάλας

  Είναι απαραίτητη η στήριξη από κόμματα. Δεν φτάνει μόνο ο Ροδίτης.

 5. Απαπα

  Δάνεια και ΝΔ πάνε μαζί….το ξέραμε..δεν εκπλαγήκαμε….χρωστάει καμιά 200 εκ€…επίσης χορηγούσαν δάνεια στα ΜΜΕ με εγγύηση αέρα….και τα περισσότερα μη εξυπηρετούμενα…..περιμένουν πως και πως να βγουν για να ξεκινήσει πάλι το πάρτι…και σίγουρα ένα κουρεματάκι στα δάνεια της

 6. Αναρχοκαπιτάλας

  «Απαπα» τα δάνεια του Καλογρίτσα και του Πολάκη στην τράπεζα Αττικής ξέχασες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.