Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Παραχωρούνται χώροι του τέως ΟΕΚ για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού

oek-katoikia

Ως σπουδαία εξέλιξη χαρακτηρίζει η δημοτική παράταξη Ι.Π. Μεσολογγίου “Κοινωνία Μπροστά” την παραχώρηση χώρων του τέως ΟΕΚ – ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ – για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού . Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Με την υπ’ αριθ. 5964/322/9-2-2018 απόφαση της Υπουργού Εργασίας κας Ευτυχίας Αχτσιόγλου (ΑΔΑ: ΩΝΓΗ465Θ1Ω-ΠΩ4) παραχωρούνται υπό μορφή χρησιδανείου για δέκα (10) χρόνια τέσσερα (4) καταστήματα συνολικής ωφέλιμης επιφάνειας 158,48 τ.μ. και μία (1) αίθουσα συγκέντρωσης ωφέλιμης επιφάνειας 111,40 τ.μ. μετά του προαυλίου αυτών χώρου επιφάνειας 1.128,50 τ.μ. του οικισμού εργατικών κατοικιών («ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΙΙ») ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ (τ. ΟΕΚ) στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.
Πρόκειται για μια σπουδαία εξέλιξη που ικανοποιεί ένα χρόνιο πάγιο αίτημα του Δήμου, της Αστυνομίας και των κατοίκων, να μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα σε ένα κτίριο που θα πληροί στοιχειωδώς τις προϋποθέσεις διοικητικής και επιτελικής υποστήριξης της δράσης του Α.Τ. Αιτωλικού.
Εκείνο που άμεσα πλέον απαιτείται είναι το Υπουργείο Εσωτερικών και τη Ελληνική Αστυνομία να μεριμνήσουν με δικούς τους πόρους για την αποκατάσταση των φθορών στα καταστήματα και στην αίθουσα συγκέντρωσης του οικισμού και για την περίφραξη του προαύλιου χώρου επιφάνειας 1.128,50 τ.μ.
Καιρός λοιπόν και ο δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου να κουνήσει το δαχτυλάκι του. Είμαστε πολύ κοντά στην μεταστέγαση του Α.Τ. Αιτωλικού σε ένα ανθρώπινο κτίριο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.