Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Παραμένει το μυστήριο για τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε λεωφορείο στο Αγρίνιο

15 ημέρες πέρασαν από το σοκαριστικό γεγονός του εντοπισμού της σορού ανδρός σε λεωφορείο στο Αγρίνιο και η ταυτότητα του άτυχου νέου παραμένει άγνωστη. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για να λυθεί το μυστήριο.

Το πρωί της 5ης Αυγούστου  συνεργείο της πόλης παρέλαβε τουριστικό λεωφορείο για να το ελέγξει για τυχόν πρόβλημα σε ταχύτητες-σασμάν. Το όχημα είχε καταφθάσει τη νύχτα από το Βελιγράδι.

Οι εργαζόμενοι ωστόσο στο συνεργείο βρέθηκαν ενώπιον δυσάρεστης έκπληξης καθώς στο  χώρο μεταξύ του διαφορικού και του σασμάν εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα. Η διαδικασία απεγκλωβισμού της από την Πυροσβεστική δεν ήταν εύκολη διαδικασία ενώ ξεκίνησε και η αστυνομική έρευνα.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο άτυχος νεαρός άνδρας ήταν ασιατικής καταγωγής και εκτιμήθηκε πως κρύφτηκε στο λεωφορείο στο Βελιγράδι νομίζοντας πως αυτό είχε προορισμό στη Γερμανία.

Ακολούθησε η έρευνα χωρίς ωστόσο να φέρει  αποτελέσματα  για την ταυτότητα του,  πράγμα εξ ορισμού δύσκολο άλλωστε. Η τοπική αστυνομία έλαβε τα αποτυπώματα του αλλά δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίηση τους. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητηθεί και η συνδρομή  της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Ευρωπόλ).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.