Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παράπονα και… προσωπικό μεράκι στον φετινό στολισμό της Νέας Αβόρανης!

Παράπονα και… προσωπικό μεράκι στον φετινό στολισμό της Νέας Αβόρανης!

Φαίνεται ότι πολλά ζητήματα φέτος τα Χριστούγεννα θα τα λύσει ο εθελοντισμός και το προσωπικό μεράκι. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει με τον στολισμό της Νέας Αβόρανης, της τόσο κοντινής στο κέντρο του Αγρινίου, όπου εκφράζονται σοβαρά παράπονα για την… ζέση με την οποία στόλισε ο δήμος Αγρινίου το χωριό!

Αποτέλεσμα; Να χρειαστεί να ασχοληθεί μια εθελοντική ομάδα κι ένας πολιτιστικός σύλλογος για να… συμμαζέψει και να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως κι ένα πιο παραδοσιακό φωτισμένο καραβάκι με τον ίδιο σκοπό.

Να πως περιγράφουν όσα έχουν συμβεί με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην Νέα Αβόρανη όσοι ασχολήθηκαν προσωπικά φέτος με τον στολισμό του χωριού τους:

«Ο φετινός στολισμός στην Νέα Αβόρανη πραγματοποιήθηκε μέσα “σε κύμα ανάμεικτων συναισθημάτων” διότι από την μία το έλατο ήρθε και αφέθηκε στην τύχη του από τον δήμο Αγρινίου χωρίς καν να τοποθετηθεί και από την άλλη τοποθετήθηκε από πρωτοβουλία ανθρώπων του χωριού και στολίστηκε από την εθελοντική ομάδα νεολαίας “η Γέφυρα” του χωριού με έξοδα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Φέτος είπαμε να κάνουμε και την μαγκιά να τοποθετήσουμε ένα φωταγωγημένο καραβάκι δικής μας κατασκευής από σκαμνόξυλα που είναι και ελληνικό έθιμο και εντυπωσίασε όλους! Τα συμπεράσματα για το καθετί ξεχωριστά…δικά σας! Καλές γιορτές σε όλους!».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.