Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Παραστάσεις διαμαρτυρίας από Αιτωλοακαρνάνες αγροκτηνοτρόφους στις ΔΟΥ Αγρινίου και Λευκάδας

epi-parastasi-diamartirias-doy (2)
Παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Εφορίες Αγρινίου και Λευκάδας έκαναν αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 30/6 μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων του νομού ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης και τις πολιτικές της ΕΕ που τους ξεκληρίζουν. Οι κινητοποιήσεις των αγροτών έγιναν στο πλαίσιο του δεκαήμερου δράσης που αποφασίστηκε στη τελευταία συνεδρίαση της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Στο Αγρίνιο έγινε συμβολικός αποκλεισμός της εφορίας και επιδόθηκε ψήφισμα στο προϊστάμενο της ΔΟΥ. Στους αγροτοκτηνοτρόφους συμπαραστάθηκε και το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου
Επίσης παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Λευκάδας, πραγματοποίησαν μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Ακτίου – Βόνιτσας, που προχώρησαν σε προσωρινή κατάληψη του κτιρίου και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, ενώ παραδόθηκε στη συνέχεια από αντιπροσωπεία το σχετικό ψήφισμα. Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στον δίκαιο αγώνα τους το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας.

epi-parastasi-diamartirias-doy (1)

epi-parastasi-diamartirias-doy (3)

epi-parastasi-diamartirias-doy (4)

epi-parastasi-diamartirias-doy (5)

epi-parastasi-diamartirias-doy (6)

epi-parastasi-diamartirias-doy (7)

epi-parastasi-diamartirias-doy (8)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.