Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήμος Ναυπακτίας: προσφέρουν έργο οι εργαζόμενοι στα οκτάμηνα

Μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις, έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται, στην Ναύπακτο με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας.

Οι εργαζόμενοι έχουν προσληφθεί στον Δήμο, για οκτώ μήνες στα πλαίσια του προγράμματος για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, επωμίζεται μόνο το κόστος της προμήθειας των οικοδομικών υλικών, ενώ η αποζημίωση των εργαζόμενων και οι ασφαλιστικές εισφορές πληρώνονται από το πρόγραμμα.

Με μικρό κόστος επομένως παράγεται σημαντικό έργο.

Με αυτόν τον τρόπο, μέχρι τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση της πλατείας στον Λυγιά, η διαμόρφωση – πλακόστρωση περιμετρικά του χώρου που θα τοποθετηθεί η παιδική χαρά στις δεύτερες εργατικές κατοικίες, κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια, διαμορφώνεται και αναδεικνύεται ο κοινόχρηστος χώρος ανατολικά του ΕΠΑΛ, ολοκληρώνεται το πεζοδρόμιο στο αλσύλλιο του Γριμπόβου ενώ τις επόμενες ημέρες ξεκινά η πλακόστρωση ανάδειξη της «Βρύσης της αγάπης» στο Γρίμποβο.

Στα σχολεία του δήμου έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται εκτεταμένες εργασίες συντήρησης (2ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 7ο Δημοτικό, Δημοτικό Ξηροπηγάδου κ.α.).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.