Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

“Πάσα στα θρανία” στο 1ο Ειδικό Δημοτικό και 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγρινίου

epo-eidika-sxoleia (2)
Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ευχαριστεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και προς τον κύριο Γιάννη Βονόρτα ξεχωριστά, για τη δράση που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Πάσα στα θρανία».

Με τη παραπάνω δράση, η ΕΠΟ επιδιώκει να μεταδώσει την αγάπη για το ποδόσφαιρο στους μαθητές, να τους παρακινήσει να ασχοληθούν με αυτό και να τους μυήσει στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι». Μοιράστηκαν δώρα όπως βιβλία και μπλούζες και μπάλες σε κάθε παιδί χωριστά και οι μαθητές μας ενθουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του κ. Γιάννη Βονόρτα, καταξιωμένου προπονητή, ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς η αλληλεπίδραση που ανέπτυξε με τους μαθητές μας ήταν εντυπωσιακή. Με τα αισθήματα της αγάπης και της αποδοχής που τον διακρίνουν, έκανε τη μέρα αυτή ξεχωριστή για όλους τους μαθητές μας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

“Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους τους συντελεστές της δράσης και ευχαριστούμε τη Γυμνάστρια του Σχολείου Καλαντζή Ιωάννα που ανέλαβε την πρωτοβουλία υλοποίησής της.
Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε ας προσπαθήσουμε όλοι για την καλλιέργεια του σεβασμού στο συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη και ο καθένας από τη θέση που κατέχει ας προσπαθεί να παρέχει ευκαιρίες χαράς και δημιουργίας στα παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες” αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

epo-eidika-sxoleia (1)

epo-eidika-sxoleia (3)

epo-eidika-sxoleia (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.