Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πατμάνογλου: Δεν με αποδέχεται η κοινωνία

Πατμάνογλου: Δεν με αποδέχεται η κοινωνία

patmanoglou-den-me-apodexetai-i-koinwnia.w_lΟ Υπάτιoς Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του στο τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, μίλησε για τη στιγμή της σύγκρουσης.
Ο Πατμάνογλου ήταν καλεσμένος σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου μίλησε για τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τραγικό αυτό συμβάν αλλά και το πώς τον αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.
«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμη χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήτανε πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου. Ζω… Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από την φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την αντίδρασή του μετά το δυστύχημα, η οποία παραξένεψε αρκετό κόσμο, είπε:
«Η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Σου λέει αυτός γιατί είναι έτσι. Έχει πάρει τίποτα; Δεν έχω πάρει ούτε μια ουσία. Ούτε ένα ντεπόν. Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα. Ήθελα την θλίψη μου να την κοιτάξω στα μάτια και να δω πώς θα την πολεμήσω όχι πώς θα με πολεμήσει η θλίψη εμένα», κατέληξε.

thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.