Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Περίεργη ιστορία αναστάτωσε τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου-Στο αυτόφωρο τέσσερα άτομα για επεισόδιο με ανήλικους

Περίεργη ιστορία αναστάτωσε τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου-Στο αυτόφωρο τέσσερα άτομα για επεισόδιο με ανήλικους

Μια περίεργη ιστορία έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και πολλές συζητήσεις στην περιοχή. Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο σήμερα ως εμπλεκόμενοι σε επεισόδιο με θύματα ανήλικους.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν τρεις ανήλικοι βρισκόμενοι σε γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου φέρονται να κλήθηκαν από επαγγελματία της περιοχής στο μαγαζί του όπου βρισκόταν ο ίδιος , η σύζυγος του και δύο ακόμη άτομα, ένας άνδρας και μια ηλικιωμένη.

Οι μαθητές (15χρονοι οι δύο) υποστήριξαν πως οι τέσσερις ενήλικοι τους παρακράτησαν στην αποθήκη του καταστήματος χωρίς τη θέληση τους, τους χτύπησαν και τους εξύβρισαν.

Σημειωτέον πως το επεισόδιο έλαβε τέλος όταν ένας απο τους ανήλικους έβαλε τις φωνές ενώ οι τρεις μαθητές  μεταφέρθηκαν αρχικά στην αστυνομία από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο.

Μηνύσεις στη συνέχεια κατέθεσαν και οι γονείς των ανηλίκων ενώ τα παιδιά μεταφέρθηκαν από την αστυνομία για ιατρική εξέταση στο Νοσοκομείο.

Χθες συνελήφθη η μία γυναίκα που φέρεται να πήρε μέρος στο επεισόδιο ενώ σήμερα συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι τρεις. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για να δικαστούν με τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, πρόκλησης σωματικής βλάβης και εξύβρισης. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αυτή είναι η μια σοβαρή διάσταση της υπόθεσης. Παράλληλα διακινείται φημολογία περι ενδεχόμενου σχολικού εκφοβισμού που προκάλεσε την (αδικαιολόγητη βεβαίως) συμπεριφορά των συλληφθέντων όποτε αναμένονται ενέργειες και από την πλευρά τους. Δεδομένες προς το παρόν είναι οι συλλήψεις και το αυτόφωρο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Είμαστε με τους συλληφθέντες. Για να κάνουν τέτοιο σκηνικό κάτι χοντρό είχε προηγηθεί

  2. Χ

    Αδιανόητο ότι έγινε! Έλαβε τέλος το επεισόδιο με τις φωνές η είχε τίποτα άλλο το παιδί αυτό και τα άφησαν? Επίσης αν κατάλαβα προηγήθηκε σχολικό bullying σε κάποιο παιδί του καταστηματαρχη? Μήπως οι γονείς κ από τις δύο πλευρές πρέπει να δουν τι φταιει…?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.