Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παίρνουν θέση οι οργανωμένοι του Αμφίλοχου για τη συγχώνευση

Παίρνουν θέση οι οργανωμένοι του Αμφίλοχου για τη συγχώνευση

Ανακοίνωση Οργανωμένων φιλάθλων Αμφιλόχου για το ενδεχόμενο συγχώνευσης με τον Παναμβρακικό Μπούκας.

blue_bad_boys-650x434Οι οργανωμένοι οπαδοί του Αμφίλοχου αποφασίσαμε πως θα είμαστε σύμφωνοι σε μια συγχώνευση με την ομάδα της Μπούκας μονό και εάν το όνομα της ομάδας είναι “ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ” και οποιοδήποτε παρόμοιο.
Εν έτη 2017 μια τέτοια συγχώνευση μονό για καλό θα μπορούσε να γίνει. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν επιθυμούσαμε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν αρκετά χωριά δίπλα μας και το καθένα έχει τη δική του ομάδα. Κάτι που δεν συμφέρει κανέναν. Σαν οπαδοί ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρακαλέσαμε και δεν πρόκειται να παρακαλέσουμε κανέναν για να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ποτέ δεν ξεπέσαμε στην ανάγκη κανενός. Πάντα και παντού στεκόμασταν μόνοι μας.
Τι να πρωτοπούμε για εκδρομές; Κερκυρα; Κόνιτσα; Ηγουμενίτσα; Μέχρι και στα Τρίκαλα φτάσαμε! Με έξοδα δικά μας. Όλα αυτά τα χρονιά στηρίξαμε την ομάδα στα εύκολα και δύσκολα, αρχικά ως οπαδοί και φέτος έως και παίχτες! Πολλά τα λάθη της διοίκησης, πάρα πολλά! Φέτος φτάσαμε να αγωνιζόμαστε με τα χρώματα της ομάδας μας 10-15 άτομα-οπαδοί για να σώσουμε την ομάδα που αγαπάμε! Παλέψαμε όσο δε πάει, με όλα τα δυναμάρια μας! Τριγυρνούσαμε και μαζεύαμε τριάρες και τεσσάρες σε χωριουδάκια και γινόμασταν περίγελος. Φτάσαμε να αγωνιζόμαστε ακόμα και με 10 παίχτες. Όλοι είχαν “άχτι” τον Αμφίλοχο, να τον βρουν αδύναμο και να τον ρεζιλέψουν. (Ο τροχός γυρίζει) Δεν το κατάφεραν όμως. Όλοι δίναμε το 200% των δυνάμεων μας σκυλιάζαμε σε κάθε αγώνα ενώ ξέραμε το αποτέλεσμα! Μια παρέα 15 ατόμων, μια οικογένεια! Σε όλα μαζί σε χαρές και σε λύπες! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ
Τώρα έχουμε φτάσει να μιλάμε για συγχωνεύσεις, δεν κρύβουμε πως στην αρχή ήμασταν αρνητικοί. Καθώς μια ομάδα όπως η Μπούκα έφτασε να αγωνίζεται στο γήπεδο μας αλλά και να μας πετάει και έκτος αυτού αλλά και πολλά αλλά! Σαν οπαδοί πλέον, μετά και την χθεσινή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τα ξεχνάμε όλα αυτά και στρεφόμαστε υπέρ της συγχώνευσης ενώ έχουμε και αρκετές επιφυλάξεις. Ξαναλέμε ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, δεν στηριζόμαστε και ούτε θα στηριχτούμε σε κανέναν από τα μεγαλοστελέχη. Ας βγει σε καλό.

BLUE BAD BOYS

e-maistros.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.