Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Σκανδάλου προς «Δικαίωμα στη Ζωή»: το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα δεν χρειάζεται καμιά σφραγίδα

Σκανδάλου προς «Δικαίωμα στη Ζωή»: το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα δεν χρειάζεται καμιά σφραγίδα

18835567_1326207614081624_3928445361950248232_nXθες έλαβε χώρα μια αυθόρμητη διαμαρτυρία στο Νοσοκομείο Αγρινίου, οργανωμένη από φίλους του αδικοχαμένου 18χρονου Σπύρου Μπάθα. Σε αυτήν συμμετείχε και η γνωστή για την κινηματική της δράση Ελένη Σκανδάλου. Το γεγονός ωστόσο πως η κυρία Σκανδάλου κρατούσε πανό με την υπογραφή του σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή» προκάλεσε ανακοίνωση του Σωματείου με την οποία υπογράμμισε πως δεν είχε καμία σχέση με τη διαμαρτυρία.
Σε αυτή την ανακοίνωση έρχεται να απαντήσει η κυρία Σκανδάλου με το ακόλουθο κείμενο της:

“Γνωστοποιώ ότι η διαμαρτυρία στο νοσοκομείο Αγρινίου ήταν μια αυθόρμητη κίνηση αγανάκτησης από εμένα προσωπικά και τους ανιδιοτελείς λεβέντες φίλους του αδικοχαμένου Σπύρου Μπάθα όπως άλλωστε δηλώσαμε στην επιτόπου συνέντευξη μας .
Το πανό που αναρτήσαμε με την υπογραφή του σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή» δεν εκπροσωπεί το σωματείο , εκπροσωπεί μονάχα εμένα (που μέχρι σήμερα ήμουν μέλος του) και τους αγώνες που έδωσα μέσα από αυτό και το χρησιμοποίησα χωρίς να προλάβω να κόψω την υπογραφή λόγο της έντασης της στιγμής .
Ο μεγάλος μου αγώνας για την αντιμετώπιση της επικινδυνότητας του τμήματος του δρόμου έκτρωμα από την Eρμίτσα μέχρι τον κυκλικό κόμβο στην αερογέφυρα είναι γνωστός στους συμπολίτες μου όπως και η συμμετοχή μου σ όλες τις κινητοποιήσεις για την εγκατάλειψη του νοσοκομείου Αγρινίου και τη στέρηση των Αιτωλοακαρνάνων συμπολιτών μου από το αυτονόητα κοινωνικό αγαθό της υγείας .
Διαχωρίζω τη θέση μου από το σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» και δεν επιθυμώ να είμαι μέλος του… ευχαριστώ τους παλιούς συναγωνιστές μου για την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη και τώρα αλλά και στο παρελθόν και τους ζητώ συγνώμη που μέσα στην παρόρμηση μου από την οργή για το θλιβερό συμβάν, δεν τους πήρα τηλέφωνο να έρθουν να φωτογραφηθούν, και που δεν έδωσα σημασία σε σφραγιδες και υπογραφές …
Γνωστοποιώ ότι από το Οκτώβριο του 2016 δεν είμαι μέλος της ΛΑΕ την οποία σέβομαι και συντάσσομαι δίπλα της στους κοινωνικούς αγώνες .
Εκφράζω έκπληξη για τον παλιό συναγωνιστή μου Ανδρέα Καραγιάννη που αν και ο ίδιος γονιός όταν είδε τον χείμαρρο της νεολαίας που διαμαρτύρονταν για τον αδικοχαμένο φίλο τους χίμηξε επάνω μου και αντί να αγκαλιάσει τον πόνο και την δικαιολογημένη οργή μας μου ζητούσε το λόγο για την χρησιμοποίηση του πανό … (ο κατά τα άλλα ευαισθητοποιημένος στα κοινωνικά προβλήματα συναγωνιστής που καλούσε για συμπαράσταση στην προσωπική του υπόθεση ). Η αυθόρμητη αυτή συμπεριφορά του, μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και δε θέλω να σκεφτώ ότι μπροστά στην ζωή θα έβαζε προτεραιότητα την υπογραφή .
Η κοινωνία σας έχει προσπεράσει …το αυθόρμητο λαϊκό κίνημα δεν χρειάζεται καμιά σφραγίδα όπως επίσης η αντίσταση και διαμαρτυρία δεν είναι προίκα «χαρισματικών επαναστατών» είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων και σήμερα τα παιδιά, σας διδάξαν τί σημαίνει κίνημα …….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράσταση στους γονείς και συγγενείς του αδικοχαμένου Σπύρου διότι είμαι παθών και νιώθω το πόνο τους αλλά και την ελπίδα μου ότι το λαϊκό κίνημα θα πνίξει τους φονιάδες του λαού και… οι σφραγίδες χάρισμα σας …
ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ”

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. sotos206

  O Aρχικουμανταδόρος του ΣΥΡΙΖΑ που εργάστηκε λυσσαλέα στην πλατεία Δημοκρατίας να διαλύσει τους αγανακτισμένους επιτυγχάνει μαζί με τα τσιράκια του, που δεν είχαν μόνιμη παρουσία στο κίνημα, να διαλύσει και το «Κίνημα Δικαίωμα στη Ζωή», το οποίο η κύρια Δραστηριότητα του ήταν το σταμάτημα των πλειστηριασμών περιουσιών των συμπολιτών μας.

  http://wp.me/p1QIo0-1XU

  ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ !!!!!

 2. παπι

  Μη ταραζεσαι κοπελα μου. απο τοτε που γρατσουναγε μια κιθαρα στη πλατεια νομισε πως εγινε παραγοντας των απανταχου διαμαρτυρομενων!τοπιασες ομως το υπονοουμενο! αν τους φωναζες για φωτογραφιες δεν θαχανε κανενα προβλημα! μην κολωνεις μεινε αυθεντικη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.