Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς η Ξάνθη – στους έξι η διαφορά με τον Παναιτωλικό

Πήρε πίσω τους πέντε βαθμούς η Ξάνθη – στους έξι η διαφορά με τον Παναιτωλικό

Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης πιστοποιητικού της Ξάνθης που θα πάρει πίσω τους -5 βαθμούς από την Επιτροπή Εφέσεων.

Δικαίωση για την Ξάνθη από το Διοικητικό Εφετείο, στο οποίο είχε προσφύγει κατά της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ακριτικής ομάδας που είχε εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της μετοχικής σύνθεσης.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Ξάνθη, θα πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Πέμπτη 12/3, και από τη στιγμή που δεν υφίσταται ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της, θα της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που της αφαιρέθηκαν (οι υπόλοιποι επτά ήταν για το θέμα της πολυιδιοκτησίας).

Επίσης, δεν τίθεται θέμα αποβολής της από το πρωτάθλημα, την οποία είχε ζητήσει από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός, χωρίς πάντως, να πετύχει τον στόχο του και τώρα έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατά της απόφασης του Συνεταιρισμού. Μία απόφαση που ήταν «στραπάτσο» για την ομάδα του Πειραιά.

Να σημειωθεί επίσης, ότι η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση στο διοικητικό εφετείο, η οποία μπορεί να γίνει σε πολλούς μήνες.

Α.Π.

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.