Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Πλήθος κόσμου στο 4ο αντάμωμα στη Βαλμάδα (video)

DCIM100MEDIADJI_0020.JPG
Μεγάλη επιτυχία είχε το 4ο παραδοσιακό αντάμωμα που διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας των Βαλμαδιωτών της Αθήνας στο πανέμορφο χωριό της Βαλμάδας Βάλτου.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου γέμισε νωρίς από συγχωριανούς και φίλους επισκέπτες από τα γύρω χωριά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Το 4ο αντάμωμα ξεκίνησε με θεία λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, συλλειτουργούντων των κληρικών π. Σάββα και π. Ευστάθιο. Με το πέρας, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, κεράστηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι με καφέ και αναψυκτικά και στη συνέχεια με παρουσία ορχήστρας ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Νίκος Χούτας, ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Σταύρος Καραγκόυνης, ο δημοτικός σύμβουλος Β. Τσόυκας και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Κάθε χρόνο το αντάμωμα δίνει ζωή στη Βαλμάδα δείχνοντας πως υπάρχει ελπίδα το χωριό να ζωντανέψει και πάλι.

Ζητούμενο της ομάδας πρωτοβουλίας Βαλμαδιωτών, είναι να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση στο χωριό με την επισκευή του δρόμου, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν εξοχικές κατοικίες και θέλουν να τις αξιοποιήσουν, όμως η δύσκολη πρόσβαση είναι ανασταλτικός παράγοντας για τέτοιο εγχείρημα.

Πηγή: e-maistros.gr

valmada_maistros (65)valmada_maistros (64)valmada_maistros (63)valmada_maistros (62)valmada_maistros (61)valmada_maistros (60)valmada_maistros (59)valmada_maistros (58)valmada_maistros (57)valmada_maistros (56)valmada_maistros (55)valmada_maistros (54)valmada_maistros (53)valmada_maistros (52)valmada_maistros (51)valmada_maistros (50)valmada_maistros (49)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.