Παρασκευή, Αύγουστος 23, 2019

Mε πολιτεύτρια της ΝΔ στο πλευρό του ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Φωκα Κρανιδιωτης

Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ως Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς. Χθες είχε επαφές στο Μεσολόγγι και σήμερα θα έχει στη Ναύπακτο.

Ένα από τα ενδιαφέροντα της επίσκεψης του είναι η εμφάνιση στο πλευρό του της Μαρίας Φωκά, πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Η  πολιτική συμπόρευση τους είναι γνωστή από καιρό στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας καθώς η κυρία Φωκά αν και προβεβλημένο κομματικό στέλεχος   είχε ουσιαστικά θέσει εαυτόν εκτός κόμματος λίγο καιρό μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία.

Ο αιχμηρός και  σταθερά δεξιός της δημόσιος λόγος εξάλλου φανέρωνε τις πολιτικές της προθέσεις και η «μεταγραφή» της στη «Νέα Δεξιά» ήρθε ως φυσική συνέχεια. Δεν παύει όμως να είναι απώλεια για τη ΝΔ στο ψηφοδέλτιο Αιτωλοακαρνανίας της οποίας συμμετείχε το 2012 και το 2015.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Μπράβο της που δεν υποκύπτει όπως οι περισσότεροι και παλεύει για τις ιδέες της .
    Η λαϊκή δεξιά στην Ελλάδα, ειδικά τώρα ,μετά την προδοσία τους έθνους και της χώρας από την αριστερά και την αποκαθήλωση της κυβερνητικής αριστεράς, θα πρέπει να βρει τον δρόμο της και να δικαιωθεί ,ας ενωθούν σε ένα κόμμα να μην είναι σκορποχώρι μπας και δούμε καλύτερες μέρες σε αυτόν τον τόπο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.