Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Πολλά τα παράπονα για την καθαριότητα στον κόμβο Αγίου Δημητρίου

Όσοι περνούν συχνά από μια από τις κεντρικότερες εισόδους της πόλης του Αγρινίου, τον κόμβο Αγίου Δημητρίου, διαπιστώνουν ότι η καθαριότητα είναι τουλάχιστον… πλημμελής. Για την ακρίβεια δεν είναι καθαριότητα, ειδικά πάνω στις νησίδες. Αυτό εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και στην συγκεκριμένη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης.
Γενικότερα, η κατάσταση στον συγκεκριμένο κόσμο είναι εδώ και πολύ καιρό έτσι και όλο και περισσότεροι πολίτες αναφέρουν ότι οι νησίδες δεν είναι λειτουργικές, καθώς έχουν «φαγωθεί» από τον χρόνο και τις μικρές και μεγάλες καθημερινές φθορές από την ανθρώπινη δραστηριότητα.
Το καλοκαίρι, δε, όλα αυτά είναι πιο εμφανή, διότι όλοι κυκλοφορούν περισσότερο, όλοι ρυπαίνουν περισσότερο και κανένας δεν καθαρίζει περισσότερο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Περιμένετε τώρα κι εσείς να καθαρίσουν τις νησίδες.Για ελάτε μία βόλτα την Πέμπτη μετά το τέλος της λαϊκής που γίνεται στη Βλαχερνών να δείτε τι καθαριότητα κάνουν .Μισή και αναίσθητη. Δυσοσμία ειδικά τώρα το καλοκαίρι δεν περιγράφεται. Δεν μπορούμε να καθίσουμε στις βεράντες με τίποτα.Κανένας δεν ενδιαφέρεται.Παράπονα έχουμε κάνει πολλά .Αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα. Γι αυτό σας λέω περιμένετε να καθαρίσουν τις νησίδες; Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.
    Αλήθεια τι γίνεται με τις ασφαλτοστρώσεις;
    Αλήθεια τι γίνεται με το δρόμο Βλαχερνών και Ελπίδας πάροδος Σισμάνη; Δεν έχει φτάσει ακόμα η πίσσα από το εργοστάσιο ε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.