Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του νοσοκομείου Αγρινίου μετά τον ξυλοδαρμό γιατρού: «Ζητάμε από την πολιτεία να μας προστατεύσει!»

Μετά το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Αγρινίου, όπου συνοδός εγκύου γρονθοκόπησε γυναικολόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε στη συνέχεια την ακόλουθη ανακοίνωση:

Την 25-6-2019 στα εξωτερικά Ιατρεία της Νοσοκομειακής Μονάδας Αγρινίου δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο Χειροδικίας εναντίον Ιατρού από επισκέπτη συνοδό εγκύου ο οποίος επιτέθηκε, χειροδίκησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Ιατρό.

Ως Δ.Σ. του Νοσοκομείου, εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον Ιατρό, και δεσμευόμαστε να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του.

Επιπλέον θέλουμε να τονίσουμε και να καταγγείλουμε τα φαινόμενα βίας εναντίον του Ιατρικού προσωπικού των Δημοσίων νοσοκομείων αλλά και όλων των εργαζομένων σε αυτό που έχουν κατά καιρούς υποστεί βία εναντίον τους.

Το Ιατρικό προσωπικό εργάζεται κάτω από συνεχή πίεση και άγχος και υπό αντίξοες συνθήκες πολλές φορές, προσπαθώντας να προστατέψει και να αποκαταστήσει την
υγεία των ασθενών.

Αυτό πρέπει να αναγνωριστεί από το σύνολο των πολιτών που εξυπηρετούνται από τα Δημόσια Νοσοκομεία και να αντιμετωπίζουν τους Ιατρούς με το ανάλογο ήθος ,
και σεβασμό.

Ζητούμε από την πολιτεία, την συνεχή επαγρύπνηση και μέτρα ολοήμερης Προστασίας που θα αποτρέπουν φαινόμενα βίαιων συμπεριφορών, πέρα από την δίκη μας προσφυγή στην δικαιοσύνη για την τιμωρία, των ενόχων.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ΑRIS

  Εμας τους πολίτες ποιος θα μας προστατεύσει από εσας;

 2. Δημήτρης

  Για τις ταριφες δεν έχετε να πείτε κάτι;
  Υποκριτές

 3. Εύη

  Ξαφνικά το ιατρικό προσωπικό ανακάλυψε την πυρίτιδα!Απαιτεί ήθος και σεβασμό από τους πολίτες ,όταν το ίδιο δεν επιδεικνύει κάτι τέτοιο. Τα προηγούμενα χρόνια, όταν το φακελάκι πήγαινε σύννεφο, γιατί δεν απομονώνατε και δεν καταδικάζατε τους γιατρούς που είχαν παραβεί τον όρκο του Ιπποκράτη; Βρίσκεστε εκεί για να ανακουφίσετε τον πόνο των ανθρώπων και όχι για να κάνετε παζάρια σαν να είστε οι τελευταίοι των εμπόρων.

 4. Μήτρος Τζαμπατζής

  Άλλος ένας κουραδόμαγκας από τους πολλούς. Αν είχε δίκιο ή θίχτηκε τόσο πολύ ώστε να χειροδικήσει, γιατί εξαφανίστηκε μετά το συμβάν; Να τον χαίρεται το αγέννητο παιδί του.
  Το ότι επικροτούν κάποιοι την επίθεση δείχνει ότι η κουραδομαγκιά έχει πάντα πέραση στον τόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.