Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Πώς να επιλέξετε συνεργείο καθαρισμού στην «covid εποχή»

Πώς να επιλέξετε συνεργείο καθαρισμού στην «covid εποχή»

Η καθαριότητα και η απολύμανση είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία σε εποχές πανδημίας όπως αυτή που περάσαμε στην χώρα μας. Τα δεδομένα αλλάζουν και είναι φυσικό όλοι οι ιδιώτες και οι επιχειρηματίες να είναι πολύ προσεκτικοί πλέον στην επιλογή του συνεργείου καθαρισμού που επιλέγουν.

Τα συνεργεία καθαρισμού Nexusπροσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες καθαρισμού και έχουν συμμορφωθεί πλήρως με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και έχουν ρυθμίσει έτσι τους κανόνες λειτουργίας τους ώστε να ανταποκρίνονται σε όλους τους καινούργιους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας, προσφέροντας 100% ασφάλεια τόσο στους εργαζόμενους της εταιρείας όσο και στους πελάτες που έρχονται σε επαφή.

Τα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν κανονικά όλες τις υπηρεσίες που αναλάμβαναν και πριν την πανδημία, με δρακόντεια μέτρα προστασίας.

Πώς πρέπει να είναι το συνεργείο που θα επιλέξετε εν μέσω covid;

Πρώτον, πρέπει να ρωτήσετε και να διευκρινίσετε εξαρχής πως έρχεται ενδεδυμένο και εξοπλισμένο το συνεργείο. Φοράνε μάσκες; Ειδικά γάντια; Τα εργαλεία του είναι καλά απολυμασμένα, κατέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά; Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, αλλά με αυτές τις ενέργειες θα προστατευτείτε από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Φροντίστε την ώρα του καθαρισμού να μην είναι κανείς στον χώρο παρά μόνο το συνεργείο, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Γιατί Nexus;

Στην Nexus από την πρώτη στιγμή είμαστε σε επιφυλακή και προετοιμασμένοι για τα δύσκολα. Εκτός από τον τομέα της καθαριότητας, ακόμα και οι υπηρεσίες security πλέον είναι προσαρμοσμένες στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε.

Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε ασφαλείς και εσείς και η οικογένειά σας, όποια υπηρεσία και να επιλέξετε.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά για κάθε απορία και για να κανονίσουμε να έρθουμε στον χώρο σας, χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Δείτε περισσότερα για τα συνεργεία καθαρισμού της NexusF.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.