Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Πόσοι ψήφισαν Ψηνάκη, Σώρρα και Βεργή στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορείται για βαριά αδικήματα ωστόσο το κόμμα του «Ελλήνων Συνέλευσις» συμμετείχε στις εκλογές για την Ευρωβουλή και ψηφίστηκε από 27.000 Έλληνες . Στην Αιτωλοακαρνανία έλαβε 616 ψήφους.
203 εκλογείς στην Αιτωλοακαρνανία ψήφισαν τους «Έλληνες Οικολόγους» του Δημοσθένη Βεργή.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων έδωσαν μάχη ψήφο-ψήφο με το κόμμα του Ηλία Ψηνάκη που έλαβε 773 ψήφους στην Αιτωλοακαρνανία.
156 ψήφους έλαβε στην Αιτωλοακαρνανία το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη «Έλληνες Ριζοσπάστες» ενώ… χαμηλή επίδοση κατέγραψε και το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα, «Νέα Ελληνική Ορμή», που έλαβε 311 ψήφους στο Νομό.
2893 στο Νομό μας ψήφισαν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου που αποτέλεσε την έκπληξη των ευρωεκλογών και 2741 το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη .

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος

    Μιας και το αναφέρατε…Για κατονομαστε τα «ΒΑΡΙΆ ΑΔΙΚΉΜΑΤΑ» για τα οποία κατηγορείται ο ΑΡΤΈΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ…Ο οποίος να τονίσουμε ότι ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής κ επικεφαλής μάλιστα του ευρωψηφοδελτίου του ΜΟΝΑΔΙΚΟΎ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎ ΦΟΡΈΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ…..Συνεπως κατηγορούμενος και υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι δύο έννοιες που δεν ταυτίζονται… Φρόνιμο λοιπόν θα ήταν να κάνατε πραγματικό ρεπορτάζ κ να πείτε επιτέλους στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια…..Κ όχι να τον παραπλανειτε με ψευδείς ειδήσεις…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.