Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Προ τετραμήνου η Δημαδάμα κατήγγειλε την παρενόχληση από πρώην υπουργό-Το ΚΙΝΑΛ τι έκανε;

Προ τετραμήνου η Δημαδάμα κατήγγειλε την παρενόχληση από πρώην υπουργό-Το ΚΙΝΑΛ τι έκανε;

Για την παρενόχληση που υπέστη μίλησε εκ νέου σήμερα η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Ζέφη Δημαδάμα

Η Ζέφη Δημαδάμα ως γνωστόν  κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα από τη Ναυπακτία ενώ υπήρξε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.

Το αξιοσημείωτο είναι πως την καταγγελία για παρενόχληση από κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της την έκανε προ τετραμήνου και όχι τώρα. Σήμερα όμως πήρε μεγάλη έκταση στον απόηχο των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Το ερώτημα είναι τι έπραξε το κόμμα της όταν κατήγγειλε το γεγονός τον περασμένο Σεπτέμβριο…Γιατί δεν εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης;

«Είχα μιλήσει για την εμπειρία μου (…) Υπήρξε μια προσπάθεια μέσα σε ασανσέρ “ένδειξη συμπάθειας” όπως ονομάστηκε, από κάποιον κύριο, στέλεχος ευρύτερα της προοδευτικής παράταξης. Έφυγα σοκαρισμένη γιατί δεν θέλω κάτι τέτοιο είπα» ανέφερε η κ. Δημαδάμα μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως διευκρίνισε, «αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια. 20 χρόνια πριν.Ήταν προσπάθεια που είχε γίνε τότε, και εμένα με σόκαρε σε πρώτη φάση, ήταν τα πρώτα βήματά μου, και με έκανε μάλιστα να σκεφθώ την αποχώρηση από το χώρο της πολιτικής. Ευτυχώς δεν αποχώρησα». «Όχι δεν είναι ενεργός στην πολιτική» πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε πως «όλα αυτά τα ζητήματα πρέπει να τα επεξεργαστεί κάνεις για να πάει παρακάτω. Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν και ποτέ παρά μόνο στην οικογένειά μου και μάλιστα αρκετά χρόνια μετά».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.