Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Αγρίνιο: η Τριχωνίδα και το πρωτόκολλο που «έσπασε»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Αγρίνιο: η Τριχωνίδα και το πρωτόκολλο που «έσπασε»

Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της και να παραστούν στις εκδηλώσεις για την 11η Ιουνίου άφησε στο Αγρίνιο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Προσιτή, χαμογελαστή, εξέφρασε πολλές φορές τη χαρά της που βρίσκεται στην πόλη και δεν επιδίωκε αυστηρά μέτρα ασφαλείας κάτι που σημείωνε στους αστυνομικούς κατά τη διαδρομή από την Πλατεία Δημάδη έως το Κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας όπου ανακηρύχθηκε Επίτιμη Δημότης.

Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που «έσπασε» η ίδια το πρωτόκολλο ειδικά στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμή της σε κέντρο στη  Δογρή στην Τριχωνίδα.

Εκεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε περί τις 2 το μεσημέρι με τον δήμαρχο να την ξεναγεί και την ίδια να απολαμβάνει το «πέλαγος της Αιτωλίας» μην κρύβοντας την ικανοποίηση της. «Θεωρώ πολύ σημαντική την περιβαλλοντική ευαισθησία την οποία επιδεικνύετε και περιμένω με ενδιαφέρον να δω την στρατηγική που θα υιοθετήσει ο Δήμος για την ανάπτυξη της παραλίμνιας περιοχής της Τριχωνίδας. Είμαι βέβαιη ότι η προσέγγισή σας θα έχει ήπιο χαρακτήρα και θα διαπνέεται από σεβασμό στο ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της λίμνης», είχε  άλλωστε σημειώσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην ομιλία της κατά της Ανακύρηξη της σε Επίτιμη Δημότη.

Στο γεύμα παρακάθισε για δύο ώρες περίπου και στην αντιφώνηση της επεσήμανε πως αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τις διεκδικήσεις της περιοχής δείχνοντας για μια ακόμη φορά γνώστης των ζητημάτων του τόπου μας.

Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η κίνηση της (εκτός πρωτοκόλλου) να μην παραμείνει όλη την ώρα στο τραπέζι της αλλά και να «επισκεφθεί» και άλλα τραπέζια. Κάθισε για λίγη ώρα τόσο στο τραπέζι των βουλευτών αλλά και στο τραπέζι των εκπροσώπων φορέων (Επιμελητηρίου, ΤΕΕ, Εμπορικού και Δικηγορικού Συλλόγου) του Αγρινίου όπου είχε απο «πρώτο χέρι» πληροφόρηση για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΛΙΛΑ ΠΑΟΥΖΕΛ

    Μήπως της ανέφερε ο δημαρχος για της παρεμβάσεις που έχει κάνει στην λιμνη;είναι τόσο απαράδεκτη όλοι που αντί να τους πάει στο αρχοντικό της λιμνης που ανήκει στο Δήμο.. κόντεψε να φτάσει στο Θερμό…αλλα βλέπεις δεν ειναι δικό του έργο αυτό,η μοναδική παρεμβάσει που έχει γίνει στη λιμνη ηταν από τον πρώην δήμο θέστιεων,με δήμαρχο των Τραπεζιωτη!!!!

  2. Παραχελωιτης

    Ένα θέμα που γνωρίζει καλά η Πρόεδρος είναι το θέμα της εκτροπής του Αχελώου, δεν άκουσα όμως ούτε κιχ από τον Δήμαρχο.

  3. Keil

    Δε ντραπηκες δημαρχε να την πας απο αυτον το δρομο εκτρωμα;;; που να ντραπεις….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.