Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Στον Εισαγγελέα η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου για βιαιοπραγίες κατά υγειονομικών

Στον Εισαγγελέα η διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου για βιαιοπραγίες κατά υγειονομικών

nosokomeio-giatroi-nosokomoiΣτον Εισαγγελέα προσέφυγε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου καταθέτοντας αναφορές υγειονομικών για βιαιοπραγίες σε βάρος τους από πολίτες. Όπως τονίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, οι υγειονομικοί είναι στο νοσοκομείο για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών και οφείλουν όλοι να τους σέβονται, όπως και αυτοί τους ασθενείς. Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, προσέφυγε στον Εισαγγελέα όπου, κατέθεσε αναφορές υγειονομικών για βιαιοπραγίες πολιτών και έχει ήδη γίνει παραπομπή.
Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, φαινόμενα τέτοια θα αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή.
Οι υγειονομικοί είναι εδώ για την εξυπηρέτηση των υγειονομικών αναγκών των πολιτών και οφείλουμε όλοι να επιδεικνύουμε τον αρμόζοντα σεβασμό προς αυτούς, όπως και εκείνοι επιδεικνύουν προς τους ασθενείς, παρά την οριακή θέση στην οποία βρίσκονται με την πολύωρη εφημέρευση.
Ο ασθενής αντιμετωπίζεται και θα αντιμετωπίζεται με σεβασμό αλλά και ηρεμία. Κάθε ένταση δεν είναι αρνητική μόνο για τους υγειονομικούς αλλά και για τους ασθενείς, γιατί η ορθή άσκηση της ιατρικής απαιτεί, πέραν άλλων και συνθήκες ηρεμίας κατά την διερεύνηση του ασθενή.
Για να το επιτύχουμε αυτό, θα πρέπει να υπάρχει άριστη συνεργασία όλων, διοίκησης , υγειονομικών και ασθενών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΟ

    μιπος τα ακουσατε μονο απο την μια πλεβρα και θελεται να πιτε κατη που βολεβη τους παθοντες υγιονομικους καλιτερα θα ειναι να ροτισουμε και τον παθοντα που του κλισαν το τηλεφονο διο φορες στις 03΄00 ωρα τα ξιμεροματα λεγοντας {στα εφιμερεβον} να περιμενετε να κατεβουν η γιατρη εαν κιρια διεικιση του νοσοκομιου αγρινιου τινομιζεται οτι η νομη ειναι μονο στα χαρτια γραμενη θα καλουσατε και αφτον που βιοπραγισε στο {γραφιο} και οχι στους υγιονομικους να μαθεται το ακριβες σιμβαν αλα ειστε απο εκινους που με τα λεφτατους νομιζουν οτη τα φτιαχνουν ολα στα μετρατους. {{ειναι πολι λιγα για να αγορασετε την ψιχισας πισο εκει που πατε να την πουλισετε}}…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.