Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου στηρίζει ο σύλλογος Γονέων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Τα συσσίτια του Αγίου Δημητρίου στηρίζει ο σύλλογος Γονέων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ο Σύλλογός Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αγρινίου συνεχίζει τη δράση στήριξης της κοινωνίας στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Για το λόγο αυτό  παρέδωσε βασικά είδη και τρόφιμα για τις ανάγκες των συσσιτίων της ενορίας του Αγίου Δημητρίου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στηρίζοντας την παροχή βοήθειας στους ευάλωτους κατοίκους.

Σε συνέχεια της κοινωνικής μας προσφοράς, με μεγάλη χαρά παραδώσαμε σήμερα στη δομή συσσιτίων του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, βασικά είδη και τρόφιμα για τις ανάγκες των συσσιτίων, στηρίζοντας την παροχή βοήθειας στους ευάλωτους κατοίκους του Δήμου μας. Παράλληλα ξεναγηθήκαμε στους χώρους της δομής από τις εθελόντριες και εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά από το έργο τους!

Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά τη βοήθεια όλων μας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται θα προσπαθούμε με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθάμε. Μακάρι κι άλλοι να ενωθούν στην προσπάθειά μας αυτή και να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας“, τονίζει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.