Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Βασίλης Φεύγας: Να χτίσουμε την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Βασίλης Φεύγας: Να χτίσουμε την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό!

“Να χτίσουμε ένα ισχυρό όνομα σαν χώρα με στόχο και την ανάπτυξη περισσότερων πυλώνων της οικονομίας εκμεταλλευόμενοι τη θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί στο εξωτερικό εξαιτίας της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας του κορονοϊού”, τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Η χώρα μας θα πρέπει να αντικρίσει το νέο διεθνές περιβάλλον που δημιουργείται και να είναι έτοιμη να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, επεσήμανε ο κ. Φεύγας, αναφέροντας ότι οι κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Φεύγας κατέστησε σαφές, ότι από το lock- down υπάρχει οικονομική επιβράδυνση, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά, όπως ανέφερε, η ελληνική κυβέρνηση κινήθηκε με αποφασιστικότητα και στηριξε με τις πολιτικες της, τις θέσεις εργασίας και την παραγωγική δραστηριότητα του ιδιωτικού τομέα.

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών επεσήμανε ότι: “Δεν τίθεται θέμα εκλογών, η κυβέρνηση έχει δρόμο να διανύσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα, για το οποίο ψηφίστηκε και να κριθεί γι’ αυτό στο τέλος της τετραετίας.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΤΣΙΚΑΣ

    Όχι ”ΣΑΝ” χώρα ούτε ”ΣΑΝ” λαός, Έθνος, Έλληνες, Κυβέρνηση, Κράτος, άνθρωπος, αποτέλεσμα, στόχος, συνέπεια καί αναρίθμητα άλλα. Όλα αυτά : “ΩΣ…”, τό οποίο δηλώνει κατηγόρημα, ως υπαρκτή ιδιότητα, ενώ τό ”ΣΑΝ” δηλώνει παρομοίωση, ως ανύπαρκτη ιδιότητα. Τό ακόλουθο παράδειγμα είναι, νομίζω, απολύτως εκφραστικό : “Στό Στρατό υπηρέτησε ΩΣ Λοχίας (διότι ήταν Λοχίας) καί στον πόλεμο πολέμησε ΣΑΝ λιοντάρι (διότι δέν ήταν, βεβαίως, λιοντάρι) . Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.