Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Πρόστιμα σε ζαχαροπλαστείο και Πρατήριο Υγρών Καυσίμων

προστιμαNέα πρόστιμα επεβλήθησαν από την Δ/νση Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, μετά από ελέγχους του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, για παραβάσεις των «κανόνων ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις».
Ειδικότερα, επεβλήθη πρόστιμο 2029,80 σε ιδιοκτήτη Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων που βρίσκεται στο δήμο Αμφιλοχίας. Αιτία του προστίμου το γεγονός πως σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/12/2016 σε βυτίο μεταφοράς πετρελαίου θέρμανσης βρέθηκε περίσσευμα διακοσίων 200 λίτρων μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτισθείσας βάση του συγκεντρωτικού δελτίου αποστολής .
Επεβλήθηκε επίσης πρόστιμο πεντακοσίων 500 ευρώ σε βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής & ζαχαροπλαστείο στο Αγρίνιο. Το πρόστιμο επιβλήθηκε γιατί σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/12/2016 στο εν λόγω κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχει τοποθετήσει πινακίδα με ελλιπείς ενδείξεις (προέλευση-τιμή-ποιότητα-σύνθεση) στην βιτρίνα με τα γλυκά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.