Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πρωτότυπο οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βάρνακα Ξηρομέρου

Πρωτότυπο οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βάρνακα Ξηρομέρου

Στον Βάρνακα  Ξηρομέρου σήμερα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό φυσικό – οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το χωριό, αντί να αφαιρέσουν ένα από τη φύση.
Την σχεδίαση και την επιμέλεια της κατασκευής είχε η Βάσω Παππά, οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαρνακα πρόσθεσαν το στολισμό και το φωτισμό ανέλαβε ο Ηλίας Φράγκος.

Ο Πρόεδρος του Χωριού Βασίλης Πολύζος δεν έκρυψε τη χαρά του και ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο facebook, με το μήνυμα:”Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας. Χειροποίητο, πρωτότυπο, ιδιαίτερο και οικολογικό! Φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. Ένα δέντρο χειροποίητο, φτιαγμένο όλο με φυσικά υλικά όπως ξύλα από το ποτάμι του Βάρνακα και κουκουνάρες από τα πεύκα του χωριού μας.
Την επιμέλεια την κατασκευής ειχε η Βάσω Παππά την οποια ευχαριστώ ιδιαίτερα! Ο στολισμός έγινε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαρνακα, ενώ τον φωτισμό ανέλαβε ο Ηλίας Φράγκος.
Εκτός λοιπόν από το μήνυμα αγάπης λόγω τον ημερών, στέλνουμε και μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και σεβασμού στον τόπο που ζούμε! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!”….

 xiromeronews.blogspot.com 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.