Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Προβληματισμός στο Μεσολόγγι για τις δηλητηριάσεις αδέσποτων

Προβληματισμός στο Μεσολόγγι για τις δηλητηριάσεις αδέσποτων

siliaΣυνάντηση του Αντιδημάρχου Σπ. Καρβέλη με μέλη του συλλόγου «Φίλοι των ζώων και του Περιβάλλοντος Ι.Π. Μεσολογγίου»- (Φιλοζωική)

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «Φίλοι των ζώων και του Περιβάλλοντος Ι.Π. Μεσολογγίου», συναντήθηκε χθες ο αντιδήμαρχος Σπύρος Καρβέλης, προκειμένου να συζητήσει και να ενημερωθεί σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με χρήση τοξικών ουσιών,τα οποία έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.
Ο κ. Καρβέλης καταδίκασε κάθε φαινόμενο κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου υποστηρίζει την προσπάθεια αλλά και τις δράσεις του συλλόγου, παρέχοντας τροφές, κατασκευή υποδομών και υλοποίηση προγράμματος στειρώσεων.
Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι τα φαινόμενα των δηλητηριάσεων αδέσποτων ζώων δημιουργούν πολλά περισσότερα προβλήματααπό αυτά που ορισμένοι επιδιώκουν να «λύσουν» με αυτό το νοσηρό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, η συνεργασία και η συνεννόηση των φορέων είναι αυτή που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.