Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

«Ψέμα στο Ψέμα» για 2η χρονιά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

«Ψέμα στο Ψέμα» για 2η χρονιά στο  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου

 

59107b985636086705aabc0c717a42ae_XLΤο  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου και η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών,  παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά ,μία από τις πιο απολαυστικές, ζωντανές κωμωδίες των τελευταίων ετών με  τίτλο  «Ψέμα στο Ψέμα», του   ANTHONY NEILSON , σε σκηνοθεσία Γιούλης Μαρούση,  την Πέμπτη 18, την Παρασκευή 19 , το  Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, στις  21:15, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αγρινίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα ΘΕΑΤΡόPolice συμμετείχε με την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα»  στο Πανελλήνιο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου Ιεράπετρας, Πανευρωπαϊκού Χαρακτήρα, από το οποίο απέσπασε 6  βραβεία, μεταξύ των οποίων:  Ά καλύτερης  παράστασης , Ά ανδρικού και Ά γυναικείου ρόλου, σκηνοθεσίας ,χορογραφίας, μουσικής  επιμέλειας και μια ειδική διάκριση ερμηνείας.

Μετάφραση-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση

Σκηνικά: Νίκος Βελτσίστας

Φωτισμοί-Ήχος: Δημήτρης Παπαδάκης

Επιμέλεια Κουστουμιών: Μάγδα Σαρλάμη

Μουσική Επιμέλεια: Μάγδα Σαρλάμη

Βεστιάριο: Φάνης Κουκουνιάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Θύμιος Παπαγρίβας

Παίζουν: Λάμπρος Κατσινούλας, Βασίλης Σβίγγος, Ιωάννα Τσούνη, Βάσια Βλάχου, Γιώργος Τσιτσέλης, Νίκος Τσαρούχης, Θόδωρος Ρεβύθης, Θύμιος Παπαγρίβας.

Επιμέλεια αφίσας-προγράμματος: Χριστιάνα Μπίμπα

Φωτογραφίες: Θύμιος Παπαγρίβας

Κομμώσεις: Έφη Μιλιώνη

Μακιγιάζ: Μαρία Ταρκαζίκη

Βιντεοσκόπηση παράστασης : Κώστας Λέτσας

Λίγα λόγια για την παράσταση :
Το έργο ξεκινά όταν δύο αστυνομικοί, δυο «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, έρχονται να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα ατυχές περιστατικό. Είναι παραμονή Χριστουγέννων και διστάζουν να αποκαλύψουν τα δυσάρεστα νέα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, αλλά κάτι η καλοσύνη τους, κάτι το πνεύμα των ημερών… τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται. Και όπως συχνά συμβαίνει και στην αληθινή ζωή, εξωγενείς και αστάθμητοι παράγοντες και γεγονότα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε ή να υπολογίσουμε… οδηγούν τους ήρωές μας σε μια σειρά φοβερών παρεξηγήσεων με άλλοτε συγκινητικά και άλλοτε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα… Το ηθικό μήνυμα του έργου: χίλιες φορές μια δυσάρεστη αλήθεια από το καλύτερο ψέμα.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 ώρα: 9.15 μ.μ.

Παραστάσεις: Παρασκευή 19 Μαΐου Σάββατο 20 Μαΐου και Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα: 9.15 μ.μ.

Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου

ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ
 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.