Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

“Μαϊμού» έρανο από επιτήδειους καταγγέλλει η Διοίκηση του “Παναγία Ελεούσα”

“Μαϊμού» έρανο από επιτήδειους καταγγέλλει η Διοίκηση του “Παναγία Ελεούσα”

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ουδέποτε διεξήγαγε εράνους και ουδέποτε πουλούσε αντικείμενα στους δρόμους έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα εργοτεχνήματα των νέων του πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα δύο μαγαζάκια του, ένα στην πόλη του Μεσολογγίου και ένα στην πόλη του Αγρινίου.
Στη ρητή αυτή τοποθέτηση προβαίνει η Διοίκηση του «Παναγία Ελεούσα» καθώς, όπως αναφέρει, ενημερώθηκε πως άτομα πουλούσαν αντικείμενα έναντι χρηματικής αμοιβής με το πρόσχημα ότι είναι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ANAKOIΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Με αφορμή συμβάν που υπέπεσε στην αντίληψή μας, κατόπιν μαρτυριών εκλεκτών πολιτών του Μεσολογγίου, την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, στην πόλη του Μεσολογγίου, όπου περιφέρονταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης άτομα και πουλούσαν αντικείμενα έναντι χρηματικής αμοιβής με το πρόσχημα ότι είναι εκπαιδευόμενοι νέοι του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και για την οικονομική ενίσχυση του Φορέα, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» ουδέποτε διεξήγαγε εράνους και ουδέποτε πουλούσε αντικείμενα στους δρόμους έναντι χρηματικής αμοιβής. Τα εργοτεχνήματα των νέων μας πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα δύο μαγαζάκια μας, ένα στην πόλη του Μεσολογγίου και ένα στην πόλη του Αγρινίου.
Ευχαριστούμε θερμότατα όλους για την στήριξή τους και εκφράζουμε τη βαθύτατη δυσαρέσκειά μας για τα φαινόμενα εκμετάλλευσης και απάτης εις βάρος των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.