Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

“Σωματείο εργαζομένων στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων”: Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει

“Σωματείο εργαζομένων στην καθαριότητα σχολικών κτιρίων”: Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει

“Αντίθετα με τα όσα υποστηρίζει το Υπουργείο Παιδείας, τα σχολεία ΔΕΝ είναι έτοιμα να ανοίξουν!”, ανέφεραν χθες σε Ψήφισμα τους o Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αγρινίου- Θέρμου, η Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας, η Ένωση Γονέων Δημοσίων Σχολείων Αγρινίου και το Σωματείο Σχολικών Καθαριστριών.Παράλληλα κάλεσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου την Τρίτη.

Στα μέσα ενημέρωσης ωστόσο σήμερα εστάλη ανακοίνωση του «Σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών Κτιρίων Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας» που υποστηρίζει πως ποτέ δεν κλήθηκε σε σύσκεψη που πάρθηκε αυτή η απόφαση .

«Το σωματείο μας έχει αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι έχει συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να λειτουργούν σωστά τα σχολεία με ασφάλεια για όλους . Δεν μπορούν όμως κάποιοι να το χρησιμοποιούν χωρίς καν να το ενημερώνουν. Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει», αναφέρει.

Η ανακοίνωση:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ & ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ « Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ»

Με έκπληξη διαβάσαμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ότι το Σωματείο μας καλεί στην κινητοποίηση την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη 7 :00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία για την ανάδειξη των προβλημάτων για τα ζητήματα παιδείας με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μαζί με την Β’ ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Εκπ/κων ΠΕ Αγρινίου- Θέρμου και την Ένωση Γονέων.
Θέλουμε να κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ότι ποτέ δεν κληθήκαμε σε καμιά σύσκεψη που πάρθηκε αυτή η απόφαση .

Φυσικά, όχι απλώς συμφωνούμε ότι πρέπει να αναδειχθούν συνολικά τα προβλήματα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, και ενώ η πανδημία είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά πήραμε και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και παρεμβήκαμε να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιου στις 31/8/2020 όπου πάρθηκε ομόφωνη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων μας.
Δεν έχουμε καμιά αντίρρηση εργαζόμενοι , εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς από κοινού να αναδείξουμε και τα προβλήματα και να επιβάλουμε λύσεις.

Το σωματείο μας έχει αποδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα ότι έχει συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για να λειτουργούν σωστά τα σχολεία με ασφάλεια για όλους . Δεν μπορούν όμως κάποιοι να το χρησιμοποιούν χωρίς καν να το ενημερώνουν.
Λίγο προσοχή και σεβασμός δε βλάπτει.

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.