Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Η Ραχήλ Μακρή έκανε το πιο εξοργιστικά ψεκασμένο ποστ

Η Ραχήλ Μακρή έκανε το πιο εξοργιστικά ψεκασμένο ποστ

Η Ραχήλ Μακρή βλέπει πίσω από το κλείσιμο των σχολείων λόγω κορονοϊού θεωρίες συνωμοσίας.

Πως μπορεί να εμπλακεί σε ένα ποστάρισμα ο Ροκφέλερ, ο κορονοϊός, το κλείσιμο των σχολείων και ο ταυτότητα φύλου; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει…

Για την ακρίβεια σχεδόν ουδείς, καθώς η Ραχήλ Μακρή κατάφερε να τα συνδυάσει όλα αυτά, σε ένα ποστάρισμα που σίγουρα ανήκει στην κατηγορία των ψεκασμένο, αλλά παράλληλα είναι και αδιανόητα επικίνδυνο.

Διαβάστε και προσπαθήστε να βγάλετε νόημα…

«Η υπάλληλος του Ροκφέλερ έκλεισε τα σχολεία νύχτα με τους γονείς να μην έχουν που να τα αφήσουν για να πάνε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε χώρους με κόσμο, για να τα μεταφέρει το Πάσχα μάλλον.

Πολύ βολικό φυσικά για κάποιους . Αυτή που δεν ξέρει πως είναι ένα ελληνικό δημόσιο σχολείο και δεν ήθελε να πάει σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Άκου λοιπόν να πας μόνη σου το Πάσχα να κάνεις μαθημα.

Εξάλλου δεν μαθαίνουν και κατι πλην των σκουπιδιών για κλιματικές απάτες για θρησκευτικά ουδέτερα κράτη δηλαδή ισλαμικά κράτη και επιθέσεις σε χριστιανούς και αυτά που ψήφισες στην βουλή σχετικά με νομοσχέδια που οδηγούν σχολεία στην χώρα να ντύνουν σε σχολικές γιορτές τα αγόρια με φούστες για αποφασίσουν στα 15 τι φύλο θα γίνουν σύμφωνα με τα προχωρημένα νομοσχέδια σας»

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.