Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Σε δημόσια διαβούλευση η ψηφιακή στρατηγική του Δήμου Αγρινίου


Στο πλαίσιο των προσκλήσεων που αφορούν τις ηλεκτρονικές υποδομές και θα αρχίζουν να δημοσιεύονται τα επόμενα χρόνια σχεδιάστηκε από τη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, η Ψηφιακή Στρατηγική του Δήμου Αγρινίου 2019-2024.

“Η αρχή έγινε το 2016 όταν ο Δήμος Αγρινίου με το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης καθόρισε το πλαίσιο και τις φιλοδοξίες του ώστε να πρωτοπορήσει ως μία «πράσινη», «βιώσιμη» και «έξυπνη» πόλη”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Αγρινίου,εστιάζοντας σε δύο γενικούς στόχους:

Α) Κοινωνική και Οικονομική Ανάπτυξη – Κοινωνική Συνοχή
Β) Βιώσιμη αστική ανάπτυξη και εξοπλισμός της πόλης

“Η Ψηφιακή Στρατηγική του Δήμου Αγρινίου αποτελεί τον οδικό χάρτη και το πλαίσιο για την ψηφιακή ανάπτυξή του.Σε εναρμόνιση με την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική θέτει το όραμα και εξειδικεύει τους τομείς παρέμβασης στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια έτσι ώστε ο Δήμος, με ορίζοντα το 2024, να ενταχθεί με αξιώσεις στον ευρωπαϊκό ψηφιακό χάρτη. Είναι ένας χάρτης πορείας για το πώς μπορούμε να το επιτύχουμε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον”, επισημαίνει ακόμη σχετική ανακοίνωση.

Σε συνέχεια των ανωτέρω ο Δήμος Αγρινίου ανοίγει τη δημόσια διαβούλευση για την υποβολή προτάσεων επί της Ψηφιακής Στρατηγικής 2019-2024.
Η Ψηφιακή Στρατηγική έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρίνιου www.cityofagrinio.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους έως τις 15-03-2019.είτε συμπλη-ρώνοντας το έντυπο υποβολής προτάσεων και αποστέλλοντας το στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpop@agrinio.gr, είτε αποστέλλοντας τις προτάσεις τους στην ταχυδρομική διεύθυνση :
Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης

    Ειδαμε και την διαβούλευση για το πάρκο πως πήγε
    Μαζεύτηκε ο κόσμος να πει τις παρατηρήσεις του και τις προτάσεις και οι μελετητές με τον δήμαρχο μας έβγαλαν όλους χαζούς που δεν καταλαβαίναν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.