Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Η τελική πρόβα για τη συναυλία στο Αγρίνιο του Λ.Καβάκου (βίντεο)

Μια κορυφαία βραδιά πολιτισμού θα είναι η αποψινή για το Αγρίνιο που υποδέχεται έναν από τους πιο περιζήτητους βιρτουόζους βιολονίστες της εποχής μας, τον Λεωνίδα Καβάκο.
Πρόκειται για τη μία (και πρώτη) από τις συνολικά τέσσερις συναυλίες στις οποίες ο Λεωνίδας Καβάκος συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.Θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου με σκοπό τη στήριξη φιλανθρωπικού έργου.
Το στίγμα της συναυλίας το έδωσε ο Λεωνίδας Καβάκος σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ όπου ανέφερε:«Όταν αρχίσαμε να συζητάμε για τη συνεργασία μας με την ΚΟΑ, είπα εξ αρχής ότι μ΄ ενδιαφέρει το επίπεδο αυτών των συναυλιών να είναι ισάξιο με εκείνο που θα κάναμε στο Μέγαρο Μουσικής ή σε κάποια πόλη του εξωτερικού. Αυτό το στυλ συναυλιών να το μεταφέρουμε σε πόλεις οι οποίες δεν έχουν την δυνατότητα ούτε την γνώση να διοργανώσουν ανάλογα γεγονότα ούτε βέβαια να τα πληρώσουν. Θέλω, φυσικά, σε μια τέτοια προσπάθεια να έχουμε και τη στήριξη των τοπικών φορέων. Επειδή οι συναυλίες που θα δώσουμε πρέπει να ενεργοποιούν και την τοπική κοινωνία ανέφερε. Εξ ου και ο τίτλος των συναυλιών «Προσφορά Μουσικής και Μουσική Προσφορά».
Ο Λεωνίδας Καβάκος βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου  από χθες βράδυ ενώ τώρα είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ η τελική πρόβα του με την Κρατική Ορχήστα Αθηνών. Το agrinionews.gr την παρακολούθησε και παρουσιάζει ένα μικρό βίντεο και φωτογραφίες.

prova-kavakou-kratikis (1)

prova-kavakou-kratikis (3)

prova-kavakou-kratikis (5)

prova-kavakou-kratikis (7)

prova-kavakou-kratikis (9)

26239177_1791938727492625_697904825683365620_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.