Τρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019

Σε εξέλιξη το παχαλινό bazaar για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αγρίνιο (φωτο)

Λαμπάδες και άλλα Πασχαλινό είδη πωλούνται σήμερα στο bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» που είναι σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, στο Αγρίνιο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος το Πάσχα καλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του.

Το ένα από αυτά, βρίσκεται άλλωστε στα Καλύβια Αγρινίου και υποστηρίζεται κατά πολύ από τη βοήθεια των πολιτών που συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στα παιδιά του «Χαμόγελου» όσο και στις οικογένειές τους.

Στο πασχαλινό bazaar θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Το bazaar στο πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, θα είναι σε εξέλιξη μέχρι τις 21:00 σήμερα, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου είναι ήδη σημαντική.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.