Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Σε καραντίνα ο Aλέξης Τσίπρας- θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του

Σε καραντίνα ο Aλέξης Τσίπρας- θετικός στον κορωνοϊό ο γιος του

Με ανάρτησή του στο Facebook  ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε πως ο γιος του, Ορφέας, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τίθεται και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε προληπτική καραντίνα καθώς-παρότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου- δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχει πλήρη ανοσία.

Η ανάρτηση: 

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι.

Χθες βράδυ ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα. Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός.

Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά.»

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Anonimos

    Περαστικά για όλον τον κόσμο. ΥΓΕΊΑ ΥΓΕΊΑ ΥΓΕΊΑ…. ΤΊΠΟΤΕ ΆΛΛΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΛΊΣΕΙ ΤΏΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΚΡΊΜΑ ΝΑ ΜΕΤΡΆΜΕ ΘΎΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΉΜΑ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΣΗ ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ. ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΜΈΣΑ ΜΟΡΦΟΣΗΣ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΔΎΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΕΠΙΛΟΓΏΝ. ΜΕ ΒΆΖΕΤΕ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΚΡΊΜΑ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΊ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ. ΕΔΏ ΌΛΗ Η ΕΥΡΏΠΗ ΤΑ ΚΛΊΝΕΙ ΕΜΕΊΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΝΤΊΘΕΤΟ. ΠΆΝΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΆΒΟΥΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.