Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Σίγουρα με Φιορεντίνα και Σαμπντόρια και σε επαφές με Νάπολη

Σίγουρα με Φιορεντίνα και Σαμπντόρια και σε επαφές με Νάπολη

118Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την επόμενη σεζόν ως γνωστόν φέτος περνά σε άλλο επίπεδο. Καταρχάς, για πρώτη φορά περνά εκτός συνόρων καθώς στις 20 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Τρεντίνο της βόρειας Ιταλίας όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα περιλαμβάνει και φιλικούς αγώνες.
Το βασικό ζητούμενο είναι λοιπόν οι φιλικοί αγώνες. Ο Παναιτωλικός θα δώσει πέντε φιλικά, τέσσερα με ομάδες της Serie A και ένα με μικρότερης κατηγορίας. Ανακοινώσεις ακόμη επίσημες δεν έγιναν ωστόσο οριστικά είναι τα φιλικά με Φιορεντίνα (23 Ιουλίου), Σαμπντόρια (30 Ιουλίου) και Ανκόνα (2 Αυγούστου). Οι συζητήσεις πλέον έχουν επικεντρωθεί στο να κλείσει το τέταρτο φιλικό και προτεραιότητα αποτελεί η Νάπολη ωστόσο αναζητείται ημερομηνία που να βολεύει και τις δύο ομάδες.
Όπως και να έχει, οι εμπειρίες θα είναι σημαντικές για τον Παναιτωλικό , όχι μόνο στο αγωνιστικό σκέλος αλλά σε πολλά επίπεδα καθώς ο αγρινιώτικος σύλλογος άνοιξε εξαιρετικούς διαύλους με ιταλικές ομάδες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.