Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2020

Συγκίνηση στη φιλανθρωπική συναυλία της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

 Ο αύλειος χώρος των Kαπναποθηκών Παπαστράτου στο Αγρίνιο “πλημμύρισε” από ανθρώπινα συναισθήματα και μουσικές νότες  στη συναυλία με τίτλο «Η Αγάπη  ενώνει» που διοργάνωσε χθες, Τετάρτη 27/6/2019,  η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με την ερμηνεύτρια Άννα Κατσούλη και το μουσικό σύνολο «Ηχαγωγός».

H συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επετειακής λειτουργίας των 20 χρόνων της ΕΛΕΠΑΠ. Η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ και όλος ο κόσμος απόλαυσε και ενώθηκε μουσικά με την πραγματικά αξιόλογη ερμηνεία της Άννας Κατσούλη και του μουσικού συνόλου «Ηχαγωγός».

«Η Άννα Κατσούλη με την αέρινη παρουσία της  ταξίδεψε το πολυπληθές κοινό, αφιερώνοντας τη φιλανθρωπική εκδήλωση στο δικό της Παναγιώτη Διώτη», ο οποίος μας έβλεπε από ψηλά  και χαιρόταν όπως είπε και η ίδια για το σκοπό που γίνεται η συναυλία», αναφέρει η  ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η Πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά για την Άννα ότι είναι ένας «κρυμμένος θησαυρός που μας τραγούδησε για την Αγάπη και τη Ζωή, στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» και εξέφρασε «ένα μεγάλο ευχαριστώ ως « το ελάχιστο που έχουμε να πούμε στην Άννα και το μουσικό σύνολο  Ηχαγωγός».

Η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας έτσι τα «βήματα ζωής» των Γενναίων Παιδιών της  , τους χορηγούς της και την τηλεόραση του ΑΧΕΛΩΟΥ TV, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που η συμβολή τους είναι απαραίτητη στην προώθηση και γνωστοποίηση του έργου της .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.