Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ο δήμαρχος Μεσολογγίου

Με το Προεδρείο και μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, παραλαμβάνοντας το σχετικό με τις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις ψήφισμα της ΠΟΕ – ΟΤΑ αλλά  και τα τοπικά αιτήματα.

Ο κ. Λύρος δήλωσε υπέρ της μόνιμης εργασίας, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των κινητοποιήσεων αλλά παράλληλα  το δικαίωμα των πολιτών στην ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς τους και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ανέφερε πως “ο Δήμος  στηρίζει στην πράξη κι όχι στα λόγια τους εργαζομένους του, τους οποίους εμπιστεύεται και συγχαίρει για την ευσυνειδησία τους, ειδικά σε κρίσιμες στιγμές. Ταυτόχρονα, η δημοτική αρχή εκμεταλλευόμενη πλήρως τις δυνατότητες που της παρέχονται, πρόκειται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες ανανέωσης του μηχανοκίνητου εξοπλισμού της καθαριότητας, παρέχοντας ασφάλεια στους εργαζομένους του τομέα κι αποτελεσματικότητα στο έργο τους. Επεσήμανε δε, πως η γενική έλλειψη μόνιμου προσωπικού στους Δήμους, προκαλεί πολλές φορές σοβαρά προβλήματα για τα οποία απαιτείται πολιτική βούληση για την αντιμετώπισή τους”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωστας

    Καλα στις ανακοινώσεις αυτα λέει, αλλα οταν ζητήσαμε σαν 8μηνα να στειλει χαρτι υπερ παρατασης, ωστε και οι πολιτες να μην ταλαιπωρούνται και εμεις να πληρωθουμε το τρελο ποσο των 547 ευρω ανα μηνα εργασιας, δεν εκανε τιποτα. Δεν καλυπτουμε διαρκείς ανάγκες λεει. Δεν πειράζει θα δει ο πολιτης τι γινεται στην καθημερινότητά του και ας κρινει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.