Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου καταγγέλλει οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου

 

nosokomeio_agrinio_3

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλει οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου. Yποστηρίζει ότι «ο εν λόγω οδηγός αποφάσισε αυθαίρετα να σταθμεύει σε χώρο μη ενδεδειγμένο (μπροστά στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου), θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών κατά την αποβίβασή τους».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Σωματείο Εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας Αγρινίου, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού της αστικής συγκοινωνίας του ΚΤΕΛ Αγρινίου, που λαμβάνει χώρα τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή του θερινού ωραρίου δρομολογίων.

Ειδικότερα και παρά το γεγονός ότι όλοιανεξαιρέτως οι υπόλοιποι οδηγοί των αστικών οχημάτων ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία  σταθμεύοντας σε προκαθορισμένες θέσεις για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση κοινού και εργαζομένων, ο εν λόγω οδηγός αποφάσισε αυθαίρετα να σταθμεύει σε χώρο μη ενδεδειγμένο (μπροστά στην κεντρική πύλητου νοσοκομείου), θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών κατά την αποβίβασή τους.

Αρκεί να αναφερθεί ότι η  «απάντηση» του οδηγού στις έντονες διαμαρτυρίες των επιβαινόντων για τον λόγο που η στάθμευση γίνεται σε χώρο δικής του επιλογής, είναι η παροιμιώδης έκφραση: « Επειδή έτσι μου γουστάρει»

Επισημαίνουμε, ότι το αντίτιμο που καταβάλλεται ως εισιτήριο από τον καθένα μας, προϋποθέτει την επιβίβαση και αποβίβαση του κοινού από στάση αποχώρησης  σε στάση προορισμού και την  αποδοχή αμοιβαίας σχέσηςεπαγγελματία/πελάτη. Οτιδήποτε αντιβαίνει σε αυτό, είναι απλώς έλλειψη επαγγελματισμού, παιδείας και σεβασμού.

Ως δέκτες λοιπόν της ανωτέρω αχαρακτήριστης συμπεριφοράς, διαμαρτυρόμαστε έντονα και  ευελπιστούμε στην κατανόηση του προβλήματος καθώς και στην άμεση επίλυσή του  από το προεδρείο του αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου

 

Εκ του ΣΕΝΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.