Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Σοβαρές αναταράξεις στη δημοτική Αρχή Ναυπακτίας

kotsanasΣυνεχίστηκαν και στην απογευματινή σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ των μελών της δημοτικής πλειοψηφίας. Η συνάντηση έγινε μετά το μεσημεριανό επεισόδιο έξω από το δημαρχείο, όπου ο Ανδρέας Κοτσανάς εκτός εαυτού έκανε φραστική επίθεση στον δήμαρχο και στην αντιπεριφερειάρχη, Χριστίνα Σταρακά. Είχε προηγηθεί η λεκτική επίθεση από τον Γιάννη Σύψα.

Στην μαραθώνια σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου, που ξεκίνησε στις 18:30 και τελείωσε στις 21:30, συμμετείχαν ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Σιαμαντάς, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Καρακώστας, Γιάννης Ράπτης, Γιάννης Σύψας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πολονύφης, Κονίδας και Κανέλος.

Το κλίμα σε αυτή την συνεδρίαση ήταν πολύ έντονο, με τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου Σύψα και Κοτσανά, να εμφανίζονται έντονα ενοχλημένοι παρά τις αντιδράσεις. Θεωρούν πως ο δήμαρχος έπρεπε να τους ενημερώσει καθώς ήταν οι μόνοι αρμόδιοι για να ενημερώσουν τον Υπουργό Αγροτικής Αντάπτυξης, για τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Μεταξύ των έντονων αντιπαραθέσεων, οι Καρακώστας και Σιαμαντάς, ζήτησαν την διαγραφή του Ανδρέας Κοτσανά για να επανέλθει το ήρεμο κλίμα στην δημοτική ομάδα.

Ο δήμαρχος αποφάσισε να εκδώσει αύριο ανακοίνωση για το περιστατικό, για την οποία ενημερώθηκε και η αντιπεριφερειάρχης.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.