Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Σπαραγμός στο στερνό αντίο στον Παναγιώτη Πλεξίδα

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συναγωνιστές και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου τον Παναγιώτη Πλεξίδα.

Ήταν πάνδημο το στερνό αντίο στο 27χρονο παλικάρι που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως την ώρα που συμμετείχε ως εθελοντής σε κατάσβεση φωτιάς στο Καινούργιο.

Η απώλεια του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στο Αγρίνιο και επηρέασε το συλλογικό θυμικό καθώς επρόκειτο για έναν αγαπητό νέο με μεγάλη διάθεση προσφοράς.

Όπως άλλωστε αναφέρθηκε στα συλλυπητήρια μηνύματα όλοι θα τον θυμούνται για την αυταπάρνηση του, την αυτοθυσία του, τη μαχητικότητα του αλλά και για το ζεστό χαμόγελο του.

Από τα μαθητικά του χρόνια  οργανώθηκε στην Αριστερά και δεν σταμάτησε ποτέ να συμμετέχει στα  τοπικά κινήματα της περιοχής, στην πρώτη γραμμή του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε όμως πρόωρα, απο παθολογικό αίτιο, και το γεγονός συγκλόνισε την περιοχή.

Η Πυροσβεστική, φορείς, συλλογικότητες και πρόσωπα της Αριστεράς εξέφρασαν τη θλίψη τους περιγράφοντας το χαρακτήρα του, έναν λαμπρό νέο.

Στην κηδεία στον Ι.Ν.Αγιών Κωνσταντίνου και Ελένης παιάνισε η μπάντα της Πυροσβεστικής και άγημα της απέδωσε τιμές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.