Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Σπήλιος Λιβανός: “Το κράτος πρέπει να αλλάξει”

Σπήλιος Λιβανός: “Το κράτος πρέπει να αλλάξει”

«Τα τρία πρώτα νομοσχέδια αποτελούν την ταυτότητα της κυβέρνησης και σηματοδοτούν την επανάσταση της λογικής» τόνισε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας πως υπήρξε η κατάλληλη προεργασία εδώ και καιρό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον Παντελή Καψή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε για ένα καλό γενικά κλίμα στη Βουλή τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει όλη την καλή διάθεση να ακούσει τις παρατηρήσεις τις αντιπολίτευσης αρκεί, όπως είπε , η κριτική να είναι καλόπιστη και εποικοδομητική.

Ο κ. Λιβανός τόνισε πως επειδή η κυβέρνηση πιστεύει στην πολιτικοποίηση και όχι την κομματικοποίηση του δημοσίου βάζει υπηρεσιακούς γραμματείς που θα προέρχονται από την ιεραρχία και από διαδικασίες ΑΣΕΠ επισημαίνοντας πως στόχος είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας μέσα από τον διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων. «Μειώνουμε και το κόστος του κράτους και τη γραφειοκρατία των πολλών ατόμων» δήλωσε επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει μια δημόσια διοίκηση που θα είναι λειτουργική αλλά και ξεκάθαρη διαδικασία αξιολόγησης.

«Το κράτος πρέπει να αλλάξει και εμείς προσπαθούμε να φέρουμε ένα σύστημα προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα το οποίο έχουμε δει ότι λειτουργεί καλύτερα από το δικό μας σε άλλα κράτη» είπε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εκφράζοντας την πεποίθηση πως ο συντονισμός θα είναι καλύτερος και αποτελεσματικότερος. Σύμφωνα με τον κ. Λιβανό οι μετακλητοί από 770 γίνονται 695 ενώ όπως είπε πλέον ο κάθε Υπουργός δεν θα έχει το δικαίωμα να βάζει πλέον άλλους μετακλητούς από το παράθυρο.

«Μειώνουμε το κόστος και προσπαθούμε με τις νέες διαδικασίες να πετύχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ !!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.