Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Σπουδαίες εμφανίσεις από αθλητές της ΓΕΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών

Σπουδαίες εμφανίσεις από αθλητές της ΓΕΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών

spo-pan-protathlima-neon-gea (2)
Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου στη Λάρισα.

Ο Χρήστος Τρομπούκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 1500 μέτρα με νέο ατομικό ρεκόρ ενώ τερμάτισε στην τέταρτη θέση στον τελικό των 800 μέτρων.

Ο Κώστας Σταμούλης μετά το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στα 10000μέτρα επιβεβαίωσε την καλή του κατάσταση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 5000 μέτρων δηλώνοντας δυναμικά την παρουσία του στην κατηγορία των Ανδρών.

Οι έφηβοι Ηλίας Αϋφαντόπουλος και Θοδωρής Αρωνιάδας επέτυχαν ατομικά ρεκόρ στα αγωνίσματα που έτρεξαν, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος τερμάτισε έβδομος τόσο στα 1500 όσο και στα 800 ενώ ο Θοδωρής Αρωνιάδας ήταν ενδέκατος στον τελικό των 800μέτρων. Επίσης στους αγώνες αυτούς αγωνίστηκαν με πολύ καλές επιδόσεις ο 17χρονος Κώστας Στούμπος στα 800 μέτρα και Ραφαήλ Μπέτσης στα 100μέτρα. Την αποστολή συνόδευε ο προπονητής της ΓΕΑ Μπάμπης Ποσονίδης.

Όλες αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς που πραγματοποιείται από τους ανθρώπους του τμήματος στίβου του συλλόγου και αποτελεί συνέχεια της μακρόχρονης παράδοσης που έχει δημιουργηθεί στην ιστορία του αγρινιώτικου κλασικού αθλητισμού και δίνει ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον.

spo-pan-protathlima-neon-gea (1)

spo-pan-protathlima-neon-gea (3)

spo-pan-protathlima-neon-gea (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.