Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού η Ουγγρική ομάδα καγιάκ της Φερεντσβάρος

Στη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού η Ουγγρική ομάδα καγιάκ της Φερεντσβάρος

kayak ferencvaros
Αφίξεων συνέχεια στο προπονητικό πεδίο της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Από τις 24/2 και για 2 εβδομάδες, 27 αθλητές του καγιάκ της Ουγγρικής Ομάδας Φερεντσβάρος από την Βουδαπέστη, μαζί με τον προπονητή και τους συνοδούς τους θα πραγματοποιήσουν την χειμερινή τους προετοιμασία στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο kayak club ανήκει στις υπερδυνάμεις του αθλήματος και είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτεται τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου-Αιτωλικού. Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου τους διευκολύνει, παρέχοντας τις εγκαταστάσεις του. Οι ενέργειες του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου αποσκοπούν στην προβολή του αθλήματος του canoe kayak και στο να καθιερωθεί η Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού, σε διεθνές προπονητικό κέντρο.

Με ανακοίνωσή του τονίζει ότι αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το 2006 και ο όμιλος έχει δημιουργήσει τις στοιχειώδεις υποδομές για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στην περιοχή. Επιβάλλεται να βελτιωθεί η πρόσβαση στον δίαυλο που βρίσκεται πίσω (δυτικά) από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της μαρίνας και να κατασκευασθεί ποδηλατόδρομος, παράλληλα με τον δίαυλο, ώστε να διευκολύνονται οι προπονητές.

Στις αρχές Μαρτίου αναμένονται και άλλες αφίξεις από την κεντρική Ευρώπη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.