Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Στην Εθνική η Πέπη Ντρε του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Στην Εθνική η Πέπη Ντρε  του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

unnamed (1)Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Πέπη Ντρε επιλέχθηκε να συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας canoe kayak sprint που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Μεσολόγγι στο 14ο Θερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων στην Ουγγαρία στις 22-30 Ιουλιου 2017.
Ειναι η δεύτερη αθλήτρια του ΝΟΜ μετά την Κέκελου Αθηνά που πήγε το 2014!! Η Πέπη προπονείται καθημερινά στην λιμνοθάλασσα με την στήριξη του Ν. Ομίλου και των γονιών της.
Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό και ειδικά στην επαρχία, η Πέπη αποδεικνύει ότι εάν έχεις πίστη στον στόχο και αγαπάς αυτό που κάνεις, μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.
Η λιμνοθάλασσα αποτελεί το ιδανικό προπονητικό πεδίο για το canoe kayaksprint.
Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Διαμαντόπουλο για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στα τμήματα ανάπτυξης canoe kayak και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ισαάκ Βερενίδη που παρακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα της Πέπης. «Ας στηρίξει η πόλη έμπρακτα τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου και μπορεί σύντομα να έχουμε Ολυμπιονίκη…», αναφέρει ο ΝΟΜ που
στις 24-25 Ιουνίου στο διασυλλογικό αγώνα canoe kayak open race με την ονομασία «Διάπλους της Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.