Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Στην περιοχή του Αγρινίου τα τέσσερα χθεσινά κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Με το Αγρίνιο σχετίζονται και τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού που κατένειμε χθες, Τρίτη 13 Οκτωβρίου,  στην Αιτωλοακαρνανία ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες, σε αυτά συμπεριλαμβάνεται ζευγάρι ηλικιωμένων που κατοικεί σε χωριό της περιοχής των οποίων συγγενικό πρόσωπο νόσησε τις περασμένες ημέρες. Οι άλλες δυο περιπτώσεις αφορούν έναν ακόμη ηλικιωμένο καθώς και μια νεαρή γυναίκα.

Σημειωτέον εξάλλου πως χθες έγινε γνωστό πως νόσησε και δασκάλα δημοτικού στις Οινιάδες. Η γυναίκα κατάγεται από άλλη περιφερειακή ενότητα της χώρα όπου στρέφονται πλέον οι ιχνηλατήσεις.

Θυμιζουμε πως ο  ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες συνολικά 408 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 58 συνδέονται με γνωστές συρροές και 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Χθες εξάλλου ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Το μέτρο για την μάσκα αφορά ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο τις επιβαρυμένες περιοχές .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.